Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Μία ακόμη δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
"Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την απόφασή του ακύρωσε την από 5/11/2015 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".


Εμείς υπενθυμίζουμε:
Η ΕΕΑ είχε επιβάλλει πρόστιμο 300.000 ευρώ (150 για τον ίδιο και 150 για την ΠΑΕ) στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι ασκεί διοίκηση και έδινε διορία ενός μήνα για αντικατάσταση του στην προεδρία.


Αρχικά με προσωρινή του διαταγή στις 12/01/16 το Διοικητικό Εφετείο είχε «μπλοκάρει» την απόφαση-έκτρωμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Υπενθυμίζουμε ότι το μέλος της ΕΕΑ Παναγιώτης Περάκης  με επιστολή του, στις 14/12/15, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Παπαλάκη είχε χαρακτηρίσει παράνομη την απόφαση που πάρθηκε με ψήφους 4-3 και με διπλή αυτή του Παπαλάκη, καθώς ο τελευταίος με το «έτσι θέλω» δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στην ψηφοφορία.
Ολα αυτά με Κοντονή υφυπουργό, ο οποίος είχε αντιδράσει κατά της ΕΕΑ επειδή "υπήρξε παραβίαση κανόνων και προβλεπόμενων διαδικασιών"...