Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣ Καρδίτσας! - Δείτε σε βίντεο την ομιλία του Μανώλη Παλάσκα

www.karditsasportiva.gr

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/02) το απόγευμα μέσα σε πολύ καλό κλίμα στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Καρδίτσας, στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και δοικητικός απολογισμός 2016 και ο οικονομικός προϋπολογισμός 2018, παρουσία 66 εκπροσώπων των σωματείων!
Βασικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για το 2016 και του οικονομικού προϋπολογισμού 2018, που υπερψηφίστηκαν ομόφωνα και από τα 66 σωματεία που παραβρέθηκαν!
Αρχικά, το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας, κ. Άρης Τσίρας που διάβασε τα θέματα ημερήσιας διάταξης, που ψηφίστηκαν ομόφωνα, την επικύρωση πρακτικών γενικής συνέλευσης και την έκθεση πεπραγμένων γενικής συνέλευσης, τα οποία επίσης ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, κ. Μανώλης Παλάσκας, που αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησης το περασμένο έτος, όπως τις χορηγίες αθλητικού υλικού (μπάλες) στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και τα σεμινάρια ΚΑΡΠΑ σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας.  Ακόμη αναφέρθηκε στην σχολή προπονητών UEFA C και αναθεώρησης ταυτοτήτων UEFA B.
Ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κ. Κώστας Τραχανής διάβασε τον οικονομικό απολογισμό (έσοδα-έξοδα) για το 2016 και ακολούθησε η ομιλία του ταμία της Ένωσης, κ. Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου που ανάγνωσε τον προϋπολογισμό του 2018, τον οποίο η ΕΠΣΚ έστειλε σε όλα τα σωματεία!
Ακόμη ψηφίστηκε ομόφωνα η διαγραφή σωματείων που ήταν ανενεργά τα τελευταία δύο χρόνια, τα οποία είναι ο Α.Ο. Λοξάδας, η Α.Ε. Πασχαλίτσας και η Δόξα Αγίας Τριάδας.
Ομόφωνα αναγνωρίστηκαν δύο νέα σωματεία: ο Άγιος Νέστωρ και ο Πανελλήνιος.

Τέλος, ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός ψηφίστηκαν ομόφωνα απ’όλα τα σωματεία.