Μια ωραία ατμόσφαιρα! Η ΚΕΔ έβαλε τον Στυλιαρά στο παιχνίδι Κυπέλλου ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης

Η φωτογραφία είναι από την κοινή εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας και προπονητών στις 10 Δεκεμβρίου 2016. Παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τιμήθηκε. Από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στο ΕΜΙΛΕΟΝ, είναι και η φωτογραφία του Στυλιαρά, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκη Παπαχρήστου και τον Βασίλη Κωνσταντίνου.
Τα συμπεράσματα δικά σας… Εμείς, αν και ο έμπειρος Στυλιαράς δεν είναι διεθνής και δεν είχε δικαίωμα από τον κανονισμό να επανέλθει στους πίνακες, επισημαίνουμε ότι η πάγια οδηγία της UEFA προς τους διαιτητές είναι μακριά από τους παράγοντες.
Πρόβλημα θα υπήρχε μόνο αν στη θέση του τελευταίου ήταν για παράδειγμα ο Σάββας Θεοδωρίδης…

Χώρια που ο Στυλιαράς έπρεπε να είναι τιμωρημένος και για το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 2-1 και για το Απόλλων-Λαμία 1-0 που έγινε την περασμένη Κυριακή.
Οπως και να έχει, άλλωστε δεν φταίει ο διαιτητής αλλά αυτοί που τον έβαλαν, εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Στυλιαρά, επειδή δεν ξεκίνησε καλά και έχει ανάγκη τις υψηλές βαθμολογίες για να μην τερματίσει για μια ακόμη σεζόν στις τελευταίες θέσεις με βάση τον μέσο όρο των βαθμολογιών των παρατηρητών στους ρέφερι.