Αναμενόμενη η επανεκλογή Κουλούρη στην ΕΠΣ Ηλείας - Η σύνθεση του νέου ΔΣ


ΠΗΓΗ: www.patris-sport.gr

Ο Άρης Κουλούρης δεν είχε αντίπαλο χθες… Από την πρώτη μέρα που προκηρύχτηκαν οι εκλογές της Ένωσης ο Άρης Κουλούρης ήταν το ακλόνητο φαβορί για να είναι για τέσσερα ακόμη χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣΗ και αυτό απλά επιβεβαιώθηκε χθες, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των σωματείων.
Από τους 12 άλλωστε παράγοντες που ήταν στο ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ. (13ος ήταν ο κ. Κουλούρης), οι 10 ήταν επιλογή του προέδρου της Ένωσης και η εκλογή τους μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε.
Έτσι για 4 ακόμη χρόνια ο κ. Κουλούρης θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του ηλειακού ποδοσφαίρου και απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις του για ένα καλύτερο μέλλον για τα ηλειακά σωματεία.

Οι εκλογές με λίγα λόγια …

Οι χθεσινές εκλογές έγιναν το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Οδυσσέας» στο Κατάκολο και σε αυτές συμμετείχαν τα περισσότερα σωματεία της Ένωσης. Απουσίαζαν μόνο ο Αίας Γαστούνης, η Δόξα Νέας Μανολάδας, ο Ξενοφών Κρεστένων, ο Απόλλωνας Γαστούνης και το Πουρνάρι, ενώ είχαν ειδοποιήσει ότι δεν συμμετάσχουν και τα σωματεία της Βαρβάσαινας, του Αίολου, του ΠΑΟ Κακοβάτου, και της Βρίνας, που δεν έστειλαν φυσικά κάποιον εκλέκτορα.
Επίσης δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές και η ΕΑΠ με την Αναγέννηση Μακρισίων που είναι νέα σωματεία.
Η εκλογική διαδικασία και λόγω έλλειψης αντιπάλου, ήταν … χαλαρή και μετά το κλείσιμο της κάλπης (άργησε λίγο για να υπάρχει αναμονή για όσα σωματεία δεν είχαν πάει να ψηφίσουν) άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων, που απλά επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε.
Δηλαδή την απόλυτη επικράτηση του κ. Κουλούρη και των «εκλεκτών» του για την διοίκηση της Ένωσης.


Πάνω φωτογραφία : Το νέο Δ.Σ. της Ενωσης με πρόεδρο φυσικά τον κ. Άρη Κουλούρη συνεδρίασε χθες για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Άρης Κουλούρης : "Αισθανομαι δικαιωμένος και με περισσότερες υποχρεώσεις"

Αισθανομαι δικαιωμένος και με περισσότερες υποχρεώσεις. Είναι μεγάλη η τιμή που έκαναν τα ηλειακά σωματεία και μας αντάμειψαν με την ψήφο τους, αυτο μας γεννά περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες σε μενα και όλους τους συνεργάτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια για το δυναμικό παρών που έδωσαν γιατί πρέπει να έχουμε υπόψη ότι ηταν η πρώτη εκλογική διαδικασία που έπρεπε να είναι ταμειακώς εντάξει όλα τα μέλη. Θα επαναλάβω αυτο που είπα στην Γ.Σ. ότι για μένα είναι τιμή που με επιλέγουν να οδηγώ για τρίτη τετραετία με τους συνεργατες μου το ηλειακό ποδόσφαιρο.

Η σύνθεση του Δ.Σ.

Πρόεδρος : Άρης Κουλούρης
Γεν. Γραμματέας : Γιώργος Τσουραπάς
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας : Χάρης Μαραθιάς
Αντιπρόεδρος Α' : Ανδρέας Νικολακόπουλος
Αντιπρόεδρος Β΄: Δημήτριος Βύτανος
Ταμίας : Γιάννης Προκόπος

Μέλη : Παρασκευόπουλος Ηλίας
Καπώνης Σπυρίδων
Καραλάγας Διονύσιος
 Κυριακόπουλος Κυριάκος
 Δημόπουλος Χρήστος
Η νέα Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Σάκης Καραλάγας
Μέλη: Κυριάκος Κυριακόπουλος, Γιώργος Κόττας