Για μια προσωπική ανάγκη

Για να ερμηνεύσει, με αυξημένη ασφάλεια κρίσης, κάποιος τα γεγονότα του δευτέρου εξαμήνου του 2016 και των αρχών του 2017 θα πρέπει να ανατρέξει στις αρχές του 2015, αφού λάβει, πριν, υπόψη του κάποιες έρευνες της δικαιοσύνης από το 2012 ήδη...
Ηρεμήστε! Δεν είναι καθόλου δύσκολοι οι συνειρμοί και οδηγούν σε πανεύκολες ερμηνείες, τις οποίες είναι πρακτικά αδύνατο κάποιος να αντικρούσει. Φέρτε στο μυαλό σας τον αρχικό βασικό σχεδιασμό ( στον οποίο μετείχαν μόνο ένας εφοπλιστής, ένας καναλάρχης, μερικοί δικηγόροι και ένα περιφερόμενο νούμερο) και τις ερευνητικές προεκτάσεις του, συνδυάστε τον με την πολιτική αλλαγή και τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στο παιχνίδι ( ένας πτωχευμένος, ένας πολιτικός μέντορας και ένας υπερ-φιλόδοξος πολιτικός ανήρ), θυμηθείτε και κάποιες "νόμιμα υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες" (έτσι λένε τώρα τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις από τα ιδιωτικά βαλιτσάκια) και θα βρείτε την αφετηρία που θα σας οδηγήσει στην αυθεντική ερμηνεία.
Ναι, καλά καταλάβατε. Προσωπικές διευθετήσεις πληρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε πρωταγωνιστές και κομπάρσους, εντός και εκτός συνόρων, "τα καλά και συμφέροντα" των οποίων βαφτίστηκαν " εξομάλυνση και εξυγίανση", αφού, πρώτα, στοχοποιήθηκαν πρόσωπα και διαπομπεύθηκε  με τον αισχρότερο τρόπο μια δημοκρατικά και νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση, που κατέληξε θύμα στο βωμό μιας προσωπικής ανάγκης για επιβίωση, ανέλιξη και κυριαρχία.

Για μια προσωπική ανάγκη έγιναν όλα... Για την ανάγκη κάποιου να χρησιμοποιήσει την ΕΠΟ για να επιβιώσει ( στην αρχή) και να κυριαρχήσει ( στη συνέχεια), πιστός πάντα σε ένα ρόλο "κουρτινιάρη".

Σχόλια