Την γλώσσαν μου έδωσαν ελληνικήν

"... Ωστόσο, μετά τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 7 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών, Παράρτημα Β΄ Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, (Ειδικές περιπτώσεις Αποδέσμευσης) οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του σωματείου ΑΕ Ποντίων δύνανται να αποδεσμευθούν προσωρινά και να αγωνιστούν σε άλλα σωματεία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016/2017".
Καλά, οι ... επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της AE Ποντίων δεν έχουν ψυχή; Γι΄αυτούς δεν έπρεπε το Παράρτημα Β΄ (ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών να προβλέπει μια διαδικασία έκτακτης αποδέσμευσης, ώστε να μπορούν και αυτοί να αγωνιστούν... σε άλλες ΠΑΕ;
Πως είπατε; Η ΑΕ Ποντίων είναι ερασιτεχνικό σωματείο, αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και δεν διαθέτει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;
Ελάτε τώρα! Εκεί θα κολλήσουμε; Εδώ ελήφθη ολόκληρη απόφαση για τους... ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του ... ερασιτεχνικού σωματείου!

Υ.Γ. Άτιμο πράγμα η ελληνική γλώσσα. Πολύ πιο δύσκολη από την... απλή γλώσσα και σε εκθέτει η ρημάδα ανεπανόρθωτα, ως ερασιτέχνης που είσαι.