Κοριοί και ευρώ

Αυτές είναι "χρυσές δουλειές" και με βούλα της εξομάλυνσης! Έλεγχος, λέει, ακινήτων και κινητών στην στενή και ευρύτερη περιοχή της έδρας της Ομοσπονδίας για να διερευνηθεί η πιθανότητα να έχουν (κάποιοι... κακοί προφανώς) τοποθετήσει "κοριούς" κάθε είδους και τεχνολογίας, μέσω των οποίων "θα ακούνε" τις φοβερές και τρομερές συνεδριάσεις, αναλύσεις, προτάσεις, συζητήσεις και ( γιατί όχι;) και τις σκέψεις των εξυγιαντών και να προσαρμόζουν ( επίσης προφανώς) αναλόγως την πολιτική τους απέναντι " στους καλούς".
Ενδελεχής η έρευνα σε βαθμό που ένας μαρκούτσι στα χέρια τριγυρνούσε και έψαχνε στις ζάντες των αυτοκινήτων, μέχρι που κατάλαβε ότι γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και σταμάτησε "την πολυσχιδή εξέταση της μεταλλικής βάσης των ελαστικών του αυτοκινήτου".
Κόστος έρευνας άμεσα καταβληθέν; Τρεισήμισιι χιλιάδες (3.500) ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες. Με ανάθεση βεβαίως, βεβαίως. Όπως και κάτι φάκελοι υποθέσεων σε συγκεκριμένο δικηγόρο.
Υ.Γ. Οι παλιοί, οι κακοί ντε, ανάλογες έρευνες τις ολοκλήρωναν με πενήντα ευρώ. Επειδή "σπαταλούσαν τα λεφτά της ΕΠΟ"...