Εξυπηρετήσεις

 

SuperLeague διοργανώτρια αρχή, τηλεοπτική σύμβαση με τη NOVA, συζητήσεις για δικαιώματα έως το 2021 ... και τρία αυγά Τουρκίας.
Ανύπαρκτη από την αρχή ως το τέλος, αδύναμη να υλοποιήσει ακόμη και διατάξεις που η ίδια (επί προεδρίας Μποροβήλου) εισηγήθηκε στη διαδικασία τροποποίησης των κανονισμών και εγκρίθηκαν, ανίκανη να αναγνώσει, έστω, τον κανονισμό Αγώνων Πρωταθλημάτων (ΚΑΠ) Επαγγελματικών Ομάδων και ειδικά το άρθρο 8 (παράγραφοι 6 και 7) που αναφέρεται στα γήπεδα (Γήπεδα Αγώνων).
Ρητά αναφέρεται στο άρθρο, ότι εφόσον, η διοργανώτρια ενημερωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου που έχει δηλωθεί δεν πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων της πρώτης τη τάξει κατηγορίας έχει κάθε δικαίωμα να αποκλείσει το γήπεδο, να αναγκάσει την ομάδα να μεταφερθεί σε άλλη έδρα έως ότου αποκατασταθεί η προβλεπόμενη ποιότητα στο πρώτο και να διεξάγονται εκεί πλέον οι αγώνες της.
Το λέει ο κανονισμός, το πάλεψε και το πέτυχε ( είχε απόλυτο δίκιο) ο Μποροβήλος, αλλά από τη Super League ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Υπάρχει άραγε κανείς στη Λίγκα που διαβάζει τους κανονισμούς και το σημαντικότερο είναι αποφασισμένος να τους εφαρμόσει ή όλα έχουν αφεθεί στις ισορροπίες και στις εξυπηρετήσεις για "τα ψήφια";
Την ίδια ώρα σχέδια για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων τους μάραναν και αυτοσχεδιασμοί της προηγούμενης δεκαετίας δίκην κολοκυθιάς " να είναι δεκαέξι, να γίνουν δεκατέσσερις, να φτάσουν στις δέκα ή να μείνουν δώδεκα;"

Ξύλο με φύλο μπακαλιάρο που λέει κι ο Καίσαρης...