Για μια ... αποκαλυπτική αποκάλυψη

Άκρως αποκαλυπτική, όντως, αλλά προς την αντίθετη από την επιδιωκόμενη κατεύθυνση, η φοβερή και τρομερή αποκάλυψη κυριακάτικου εντύπου.
Τι αποκάλυψε, λοιπόν, η φοβερή και τρομερή ... αποκλειστική αποκάλυψη;
Πρώτον, δεν περνά απαρατήρητο ότι είναι το μόνο το έντυπο "κατόρθωσε" να έχει στη διάθεσή του την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η ΠΔΕ/ΕΠΟ "κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση Travel Plan"
Δεύτερον, φαίνεται η τεράστια απογοήτευση, σε επίρρωση ανάλογης σχετικής του πληρεξούσιου δικηγόρου της ΠΔΕ/ΕΠΟ για το γεγονός ότι ... δεν υπάρχει θέμα στην αποκλειστική και αποκαλυπτική αποκάλυψη.
Τρίτον, μόνοι τους καταγράφουν τα βασικά στοιχεία της έρευνας της Deloitte από την οποία σαφώς προκύπτει α. ότι η ΕΠΟ κατέβαλε τα οφειλόμενα ποσά β. ότι μέρος της καταβολής έγινε προς την εταιρεία Eurostar ενώ θα έπρεπε να γίνει προς την Τράπεζα γ. ότι η ΕΠΟ έθεσε η ίδια θέμα αυξημένων ( είναι προς έρευνα το γιατί) τόκων εκ μέρους της εταιρείας.
Τέταρτον, αιτιάσεις του στυλ "δεν έγινε διαγωνισμός" είναι έως αστείες από την ώρα που η ΕΠΟ είναι ΝΠΙΔ μη επιχορηγούμενο από το κράτος, άρα μη εμπλεκόμενο με τις διαδικασίες των κρατικών συμβάσεων όταν διαχειρίζεται αποκλειστικά ίδια έσοδα, από την ροή των οποίων ( ως συνολική εικόνα) εξαρτάται και η ροή αποπληρωμών οφειλομένων, όπως γίνεται σε όλη την αγορά
Πέμπτον, οι εξελισσόμενες, με βάση τις ιδιαιτερότητες κάθε περιόδου, σχέσεις μεταξύ ΕΠΟ και Eurostar δεν υπακούουν σε τίποτε μεμπτό και περίεργο. Ήταν συναλλαγές δύο φορέων της ιδιωτικής οικονομίας "με τα πάνω τους και τα κάτω τους", όπως συμβαίνει πάντα στην αγορά και ειδικά σε συνθήκες οικονομικής κρίσης με το χρήμα να είναι δυσεύρετο.
Έκτον, η ελληνική αγορά εν έτει 2012 δεν διέθετε καμία άλλη εταιρεία προσφοράς ταξιδιωτικών υπηρεσιών που να μπορούσε να αντέξει το βάρος των υποχρεώσεων της ΕΠΟ με δώδεκα εθνικές ομάδες, διαιτητές, παράγοντες, συνεδριάσεις επιτροπών, μετακινήσεις στο εξωτερικό κ.λ.π....
Είχε προβλήματα η σύμβαση μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Eurostar; Ναι, είχε σε κάποια σημεία, αλλά από πουθενά δεν προκύπτει ούτε υπεξαίρεση που ψάχνετε από την πρώτη μέρα, ούτε κάποια "οικονομική συμμορία" που η καλή ΠΔΕ την ανακάλυψε και την ξεδόντιασε.
Αυτά για αρχή... Κι όταν βρείτε πουθενά το όνομα που μανιωδώς ψάχνετε να ανακοινώσετε, αλλά δεν σας προκύπτει, τα ξαναλέμε.
Υ.Γ. 1: Αλήθεια η ΠΔΕ/ΕΠΟ έκανε διαγωνισμό για να αναθέσει στον πληρεξούσιο δικηγόρο της την υπόθεση;

Υ.Γ. 2: Ότι και να κάνετε η εκλογική διαδικασία δεν πρόκειται να σταματήσει.