Έρανος για το προσωπικό στο "Γ. Καλαφάτης" update

ΠΗΓΗ: www.contra.gr-Κώστας Καίσαρης

Άτυπη στάση πληρωμών έχει κηρύξει ο Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Καίσαρης έχει το ρεπορτάζ για έρανο των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, για τους απλήρωτους του προπονητικού κέντρου.
Έρανο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα γιά το προσωπικό στο αθλητικό κέντρο,στο Κορωπι! Η οικονομική κατάσταση στους πράσινους είναι τραγική.
Χρήματα, δεν οφείλονται μόνο στους ποδοσφαιριστές (νυν και πρώην), σε ομάδες και στα στελέχη της ΠΑΕ, αλλά ακόμα και στο προσωπικό που αμείβεται με 800 Ευρώ το μήνα (φροντιστές κλπ).
Αυτό,είχε σαν συνέπεια, να αναλάβουν οι ποδοσφαιριστές, τη πρωτοβουλία, να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό,ποσό ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι στο  "Γεώργιος Καλαφάτης"  να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη έξοδα των οικογενειακών υποχρεώσεών τους. Στο μεταξύ, σκάνε η μία μετά την άλλη, προσφυγές αυτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη καταβολή των δόσεων του Σέρχιο Σάντσεθ. Καθώς  και σε άλλον  ένα τουλάχιστον ποδοσφαιριστή που έχει αποχωρήσει κι έχει συμφωνήσει να εισπράττει τα οφειλόμενα σε δόσεις.

Πρόκειται για ποσά 30 και 40 χιλιάδων Ευρώ που οι πράσινοι έχουν αδυναμία να καταβάλλουν. Με τον Παναθηναϊκό να έχει κηρύξει, άτυπη στάση πληρωμών το να σκάσουν κι άλλες άλλες προσφυγές είναι θέμα χρόνου.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού για τον έρανο στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τη δική του διάσταση-απάντηση στο θέμα που δημοσίευσε το Contra.gr για τον έρανο που οργάνωσαν οι ποδοσφαιριστές στο Κορωπί.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε την απάντησή του για το θέμα του Contra.gr για τον έρανο που έκαναν οι παίκτες των πράσινων για να πληρωθεί το προσωπικό στο Κορωπί.

Αναλυτικά από την πράσινη ΠΑΕ τονιζόταν: "Δεν υπήρξε κανενας έρανος παικτών στο Κορωπί για να δοθούν χρήματα στους υπαλλήλους,  όπως γράφτηκε. Οι υπάλληλοι στο Κορωπί πληρώθηκαν προ ημερών και πληρώνονται μονο από την ΠΑΕ".