ΕΠΣ Καρδίτσας κατά Χατζή: «Εσύ ο ίδιος έκανες αίτηση για να φύγεις από την ΕΠΣ Καρδίτσας και να μεταπηδήσεις ως διαιτητής στην ΕΠΣ Τρικάλων»

***Η γραπτή δήλωση του αναπληρωτή προέδρου της Θεσσαλικής Ενωσης
***Διαβάστε και τι είχε υποστηρίξει ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Απάντηση στο δημοσίευμα του Ηλία Χατζή για την εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας

Ηλία, διάβασα πολλές φορές το δημοσίευμα σου για να μπορέσω να καταλάβω τον λόγο για τον οποίον το έγραψες. Και το μόνο που μπόρεσα να φανταστώ περικλείεται στη φράση του Βούδα ότι «οι επιθυμίες σου είναι η πηγή της θλίψης σου». Βέβαια θα ταίριαζε και το άλλο το γνωστό περί θλίψεως και παραφροσύνης αλλά προτίμησα τη φράση του Βούδα και θα σου εξηγήσω τους λόγους.
Σε θλίβει το γεγονός ότι δεν έχεις εδώ και πολλά χρόνια σχέση με το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας αν και θα το επιθυμούσες. Σε θλίβει το γεγονός ότι αν και προσπάθησες να αναμιχθείς στις εκλογές του 2011 και του 2015, τα σωματεία της Καρδίτσας αποφάσισαν να σε βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Σε θλίβει που στις Γενικές Συνελεύσεις οι ομάδες ψηφίζουν ομόφωνα τα πεπραγμένα της διοίκησης. Σε θλίβει που δεν μπορείς να διαβάσεις τον οικονομικό απολογισμό του 2016 με αποτέλεσμα να γράφεις ανακρίβειες περί δικαστικών εξόδων. Σε θλίβει που όποιες προσπάθειες μομφής κατά του Δ.Σ., είτε διοικητικής είτε δικαστικής έχει πέσει στο κενό. Δυστυχώς όμως ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Καρδίτσας δεν μπορεί να καταλάβει τη θλίψη σου και τις επιθυμίες σου. Και ξέρεις γιατί βρε Ηλία; Επειδή έχει μνήμη. Θυμάται που εσύ ο ίδιος έκανες αίτηση για να φύγεις από την ΕΠΣ Καρδίτσας και να μεταπηδήσεις ως διαιτητής στην ΕΠΣ Τρικάλων και μάλιστα παρότρυνες κι άλλους διαιτητές να σ΄ακολουθήσουν. Θυμούνται πολύ καλά τα σωματεία, πως εκθείαζες τον φίλο Πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων. Τι συνέβη και άλλαξες ρότα Ηλία; Γιατί δεν λες στα σωματεία της Καρδίτσας ποιός είναι ο υποβολέας σου εξ Αθηνών που από μηνυτής του έγινες μάρτυρας υπερασπίσεώς του; Εξήγησε βρε Ηλία στον κόσμο της Καρδίτσας όλες αυτές τις υπόγειες διαδρομές και άφησε τη Διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας να την κρίνουν οι άνθρωποι που νοιάζονται και αγαπούν το ποδόσφαιρο αφιλοκερδώς. Γιατί οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ που ανεπιτυχώς γράφεις, θέλω να ξέρεις πως ήταν άπαντες παρόντες, πλην φυσικά εσού και αυτών που δεν θα ξανατολμήσουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, στην μεγάλη και επιτυχημένη γιορτή του ποδοσφαίρου που μόνο εσύ δεν αντιλήφθηκες.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος
ΕΠΣ Καρδίτσας
Γεώργιος Λάμπρου

Η ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ
Στις 21/2/2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο
της πόλης μας. Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ ίδιο και απαράλλαχτο στα Μ.Μ.Ε. Παντού
διθύραμβοι για το έργο που πραγματοποιεί η ποδοσφαιρική αρχή του ποδοσφαίρου μας. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΕΠΣΚ προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν ότι επιτελούν έργο και μάλιστα κοινωνικό.
Παρακολουθώντας, όμως, τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτό τον καιρό στο ποδόσφαιρο και εν αναμονή των εξελίξεων, οι γνωρίζοντες μελαγχολούν, για την κατάντια του τοπικού
ποδοσφαίρου.
Βλέποντας τις αντίστοιχες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων και κάνοντας σύγκριση με την εκδήλωση της 21ης Φεβρουαρίου, καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο μας βρίσκεται στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.
Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΕΠΣΚ ασκούν πολιτική συστηματικής απαξίωσης, που οδηγεί στην απομόνωση.
Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας (πανελλήνια), τα κατορθώματα των
Διοικούντων, τα οποία δεν περιποιούν τιμή στο ποδόσφαιρό μας.  Ο πρόεδρος και κατ' επέκταση η Ε.Ε, «υπηρετώντας» το «αμαρτωλό σύστημα» της ΕΠΟ κατάφεραν το ακατόρθωτο.
Τα προηγούμενα χρόνια, όταν το «σύστημα» μεσουρανούσε, η πόλη μας, στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΚ, κατακλυζόταν από υψηλά πρόσωπα όπως Πιλάβιος, Γκιρτζίκης, Αδριανός κ.α., καθώς και από καμιά 15αριά προέδρους άλλων ενώσεων.
Αντιθέτως, τη φετινή εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία ο εξής ένας: Ο κ. ΜΠΟΥΤΖΙΩΛΗΣ. Πρόσωπο απόλυτα συνυφασμένο με το «σύστημα ΕΠΟ» και <<αδελφοποιημένος>> με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Παλάσκα.
Oδε κ. Γκούμας, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΣ Λάρισας, δεν παρέστη ως εκπρόσωπος της εν λόγω ένωσης, όπως τεχνηέντως επιχείρησε να περάσει στα ΜΜΕ της πόλης ο μηχανισμός της ΕΠΣΚ, προκειμένου να μετριάσει την εικόνα της απομόνωσης και να δικαιολογήσει την απουσία ΟΛΩΝ – πλην Μπουτζιώλη- των εκπροσώπων του οργανωμένου ποδόσφαιρου της χώρας.
Τα έργα και οι ημέρες του προέδρου της τοπικής ΕΠΣΚ έχουν κάνει ακόμα και τους γείτονες μας, οι οποίοι προσκλήθηκαν, να μην μας πλησιάζουν, ενώ οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΠΟ, ο κ. Γραμμένος και ο κ. Ελευθεριάδης, έλαμψαν δια της απουσίας τους από την κατά τα άλλα λαμπρή τελετή, ενώ έδωσαν το παρών σε αντίστοιχες εκδηλώσεις άλλων ενώσεων.
Επιφανείς Καρδιτσιώτες παράγοντες του αθλητισμού, συντοπίτες καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, που βρίσκονται εκτός συνόρων και που μπορούν να βοηθήσουν, βλέποντας όσα συμβαίνουν στο τοπικό ποδόσφαιρο δεν έχουν την διάθεση ούτε να συζητήσουν γι' αυτό. Η πολιτική του προέδρου είναι αποκλειστικά και μόνον για ίδιον όφελος. Η πολιτική του προέδρου είναι η ΦΙΜΩΣΗ των πάντων. Η πολιτική του προέδρου είναι ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Τα χρήματα των σωματείων ξοδεύονται αλόγιστα στα δικαστικά μέγαρα της χώρας. Δικαστήρια στην Αθήνα, δικαστήρια στον Πειραιά, δικαστήρια στην Καρδίτσα. Δικαστήρια εναντίον δημοσιογράφων, δικαστήρια εναντίον παραγόντων, δικαστήρια εναντίον όποιου τολμήσει να καταγγείλει τα πεπραγμένα του. Με λίγα λόγια δικαστήρια σε όποιον  «αναπνέει» εφόσον τολμά να αμφισβητεί  το καταστροφικό του έργο.
Αυτό τον καιρό γίνονται κοσμογονικές αλλαγές σε όλες τις ενώσεις της χώρας. Όλοι προσπαθούν, με τις δυνάμεις που διαθέτει ο καθένας, για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Παντού πνέει άνεμος οριστικής απαλλαγής του ποδοσφαίρου από τους δυνάστες του. Μόνο οι τοπικοί άρχοντες του ποδοσφαίρου της Καρδίτσας παραμένουν στο «άρμα» του γείτονά μας κ. Μπουτζιώλη και όλων όσων αυτός συμβολίζει.
Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ακόμα που είναι γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, καλώ όλες υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας, όλους τους υγιείς παράγοντες να συστρατευθούν και όλοι μαζί να βγάλουν το τοπικό ποδόσφαιρο από το ΤΕΛΜΑ την ΑΠΑΞΙΩΣΗ και την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.
Οι καιροί ου μενετοί.

Ηλίας Χατζής