Αφού οι πίνακες είναι ανοιχτοί, θα τολμήσουν το 17.8 στη Football League;

Ουδεμία προειδοποίηση από την ΚΕΔ ενόψει των αγωνιστικών τεστ (yo yo οι διαιτητές και ariet οι βοηθοί) και αναφερόμαστε στα όρια. Αφενός είναι γνωστό ότι οι ρέφερι της Λίγκας έχουν όριο το 17.8, αφετέρου επειδή οι πίνακες είναι ανοιχτοί θα ζητήσουν και από αυτούς της 2ης Κατηγορίας να πιάσουν το 17.8 ή θα βάλουν όριο το 17.6; Στη δεύτερη περίπτωση θα μπορούν να τους ορίσουν στην πρώτη κατηγορία.
Σας κάνει εντύπωση που το επισημαίνουμε; Διαβάστε ότι στην ειδοποίηση προς τους διαιτητές δεν κάνουν ιδιαίτερη αναφορά:
Διαβάστε την ενημέρωση της ΕΠΟ προς τις ενώσεις:
Προς
ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Κύριε Πρόεδρε,
 Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους διαιτητές –βοηθούς διαιτητές μέλη σας ότι στα σεμινάρια του Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν test φυσικής κατάστασης τα οποία θα είναι τύπου yo yo για τους διαιτητές και ariet  για τους βοηθούς διαιτητές. Οι χρόνοι αναφοράς και τα ελάχιστα όρια του test αναφέρονται στο Παράρτημα 2 του Κανονισμού Διαιτησίας. Οι ώρες προσέλευσης θα καθοριστούν με νεότερη ανακοίνωση που θα περιλαμβάνει το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων.
 Με εκτίμηση  ΚΕΔ/ΕΠΟ

Επίσης, παίζει ρόλο στην προετοιμασία των διαιτητών, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα οι ρέφερι της Football League ορίζονται παρότι στα 75αρια είχαν διαφορετικό χρόνο για ανάσες μεταξύ του προηγούμενου και του επόμενου. Ακόμη, έβαλαν στον πίνακα της Λίγκας (και φυσικά τον ορίζουν παράνομα) ενώ έχει βγάλει τα τεστ της Γ’ Εθνικής.
Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων και των τεστ:

Για τη SuperLeague θα γίνει στις 14 και 15/2 στην Αθήνα και για τη Football League και τη Γ΄ Εθνική στις 16/2 στην Αθήνα (Νότος) και τις 20-21.02 στη Θεσσαλονίκη (Βορράς).

Mην περιμένετε και ενημέρωση από την ΚΕΔ για το ποιοι της 2ης Κατηγορίας θα πιάσουν το όριο για την Superleague...