Χρυσό μετάλλιο από την… εξυγίανση παίρνει ο Παπαπέτρου – Σε πέντε ματς δεν έδωσε συνολικά 11 πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού!!!

***Με αυτά που κάνει έγινε το μεγάλο φαβορί ΑΕΚ-Ολυμπιακός;
***Οι… εξυγιαντές δεν πρόκειται να σταματήσουν τα μπλόκα κατά των Πειραιωτών  

Αυτά που κάνει ο Παπαπέτρου στα ματς του Ολυμπιακού απλά δεν υπάρχουν και η …εξυγίανση, που πάντα προσπαθεί να μπλοκάρει τους «ερυθρόλευκους» ενώ ακόμη δεν έχει δει τίποτα, σε πέντε ματς του Ολυμπιακού δεν έδωσε συνολικά έντεκα πέναλτι. Ασφαλώς πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου κόμπλεξ, πάντα από αγωνιστικής άποψης. Με τόσα που έχει κάνει ο Παπαπέτρου, τον οποίο υποτίθεται ότι το… σύστημα (σ.σ. έτσι το βάφτισαν στη φαντασία τους για να κάνουν πόλεμο κατά του Ολυμπιακού) έκανε και διεθνή.
 1) Το τελευταίο του… χτύπημα στον χθεσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όπου δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών στο 33’. Ο Ζησόπουλος ήταν πεσμένος, όμως είχε απλωμένο το χέρι του, στο έδαφος ακουμπούσε μόνο ο αγκώνας του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει κίνηση προς της μπάλα. Αντίθετα, στο 56' δεν υπάρχει πέναλτι στον Πλατέλλα, καθώς ο παίκτης του Ατρομήτου πάτησε το πόδι του Ρέτσου και... βούτηξε. Πρόκειται για θέατρο και ο Παπαπέτρου έπρεπε να του δείξει κίτρινη. Είδε μια στο 84'.

2)Στις 04/01/14 έπαιξαν Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0, όπου ο Κάμπελ ζήτησε πέναλτι στο 88' που δεν καταλογίστηκε. 
3)Στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός 2-0 που έγινε στις 06/04/14 ο Αυγερινός έσπρωξε τον Σαβιόλα στο 47' αλλά ο Παπαπέτρου δεν έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του. 
4) Στις 14/05/15 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στο Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 είχε ξεσηκώσει πραγματικό σάλο, καθώς έγιναν έξι πέναλτι και δεν έδωσε κανένα, πέναλτι που έγιναν στο 0-0!!!
Αναλυτικά:
*Στο 15' υπήρχε σπρώξιμο του Ρέντζα στον Χάρα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε έντονα, καθώς βρέθηκε στο έδαφος ενώ προσπαθούσε να κοντρολάρει την μπάλα, με πολλές πιθανότητες για να σκοράρει.
*Στο 24' έγινε χέρι από τον Γκοργκς σε σουτ του Χάρα. Το χέρι του παίκτη του Εργοτέλη ήταν απλωμένο και εμπόδισε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα.
*Στο 33' υπάρχει ανατροπή του Χάρα από τον Πίτσο, μια περίπτωση που πιο πέναλτι δεν γίνεται. Ο πρώτος πρόλαβε τη μπάλα και ο Πίτσος τον μάρκαρε αντικανονικά, όμως ο Παπαπέτρου έδωσε κόρνερ!!!
*Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου υπάρχει κι άλλο χέρι, αυτή τη φορά του Φίντελεφ και επρόκειτο για άλλη μια ξεκάθαρη περίπτωση.
*Στο 56' γίνεται άλλη μια παράβαση σε σπρώξιμο του Μανιάτη από τον Καζναφέρη, μετά από σέντρα του Ντομίνγκες.
*Στο 61' έγινε κι άλλο πέναλτι-μαρς σε ανατροπή του Χάρα από τον Φίντελεφ.
5)Στο φετινό ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-2, ο Παπαπέτρου δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στον Φορτούνη, μετατρέποντας το μαρκάρισμα του Λίλα σε φάουλ εκτός περιοχής (40’). Επίσης, στο 48’ «κατάπιε» πέναλτι του Τζημόπουλου στον Φορτούνη.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΑ

Η προπαγάνδα ασχολείται με δυο οφσάιντ στα πλάγια που έκοψαν οι Κούλα (Ξάνθης), Κουράκης (Ηρακλείου), σε φάσεις που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Όμως, προς το τέλος του αγώνα ο Κούλα άφησε να εξελιχθεί υποσχόμενη ευκαιρία του Ατρομήτου, μην υποδεικνύοντας το οφσάιντ.