Ούτε στα τοπικά δεν μένουν απλήρωτοι οι ρέφερι - Η Superleague …γράφει στο χιόνι απόφαση της ΕΠΟ (επί Γκιρτζίκη) για τις αμοιβές των διαιτητών

Εξωφρενικές διαστάσεις παίρνουν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των διαιτητών. Ενώ υπάρχουν χρωστούμενα από πέρσι, χθες η Superleague προκάλεσε γέλια στις τάξεις των ρέφερι με την ειδοποίηση ότι κατέβαλε τις αμοιβές της 6ης και της 7ης αγωνιστικής, τη στιγμή που οδεύουμε προς την 18η αγωνιστική. Είναι απορίας άξιο γιατί η διοργανώτρια δεν εφαρμόζει απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ, επί Γκιρτζίκη, σύμφωνα με την οποία οι αμοιβές και τα έξοδα μετακίνησης των ρέφερι, των βοηθών και των παρατηρητών θα πρέπει να καταβάλλονται πριν από το επόμενο παιχνίδι τους. Δηλαδή να πληρώνονται λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή των αγώνων. Είχε προηγηθεί σχετική συμφωνία του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Γιώργο Στράτο.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ακόμη και στη διαλυμένη Football League με τα χίλια τόσα προβλήματα, ακόμη και στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική οι διαιτητές πληρώνονται πριν από τα παιχνίδια τους! Αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό, όμως είναι απορίας άξιο γιατί…. εξαιρείται η μεγάλη κατηγορία. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ομάδες έχουν χάσει αγώνες, επειδή δεν κατέβαλαν, ή αδυνατούσαν να καταβάλουν τις προβλεπόμενες αμοιβές των διαιτητών. Ούτε στα τοπικά δεν μένουν απλήρωτοι οι ρέφερι, αφού κι εκεί προβλέπεται η εξόφλησή τους πριν από τη σέντρα.
Μα, καλά η εξομάλυνση δεν βρίσκεται στην ΕΠΟ για να εφαρμόζει τους κανονισμούς; Γιατί η ΠΔΕ… αμολάει αετό; Η διοικούσα είναι για να κάνουν δημόσιες σχέσεις ο Κουτσοκούμνης και πρώην υπάλληλοι ΠΑΕ; Ο Κουκουλάκης, μέλος της παράνομης ΚΕΔ, δεν ήταν εκ των… ηγετών του συνδικαλιστικού οργάνου των διαιτητών; Γιατί δεν ασχολείται με το πρόβλημα των συναδέλφων τους;

Οι διαιτητές δεν τολμούν να μιλήσουν λόγω της κατάστασης φόβου που έχει καθιερωθεί με ευθύνη των αρμοδίων. Όμως, έχουν λαμβάνειν από πέρσι αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, τη στιγμή που το καλοκαίρι ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος είχε υποσχεθεί ότι σύντομα θα τους εξοφλήσει!!!