Η κοπή πίτας του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης (pis)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στην κατάμεστη αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου, η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ι.Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Νικ.Βουρνέλης, Β΄Αντιπρόεδρος Χαρ.Νικολαΐδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ.Κωστούδης, ταμίας Δημ.Αραμπατζής, έφορος σχολών Παν.Μαυρόπουλος, έφορος Δημ.Σχέσεων Κων.Καραγιαννίδης, έφορος λέσχης Περ.Πετρόπουλος και μέλος Απ.Ντάβελας) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές καθώς και οι περισσότεροι αυτών που αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σ' όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Τόνισε δε ότι η σημερινή διοίκηση ανέλαβε σε ιδιαίτερα δύσκολους κοινωνικά και οικονομικά καιρούς, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε υπήρξε μία μαύρη σελίδα στις αξιολογήσεις διαιτητών, που όμως γρήγορα αποκαταστάθηκε η αδικία. Ο Ι. Τζίκας για το λόγο αυτό ευχαρίστησε δημόσια την ΚΕΔ/ΕΠΟ (κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη) και φυσικά τον Πρόεδρο της ΕΠΣΜ και υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο που οι ενέργειές του συνέβαλαν αποφασιστικά στην αποκατάσταση αυτή. Κατόπιν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου ξεκίνησε την απονομή πλακετών στα πρόσωπα που επρόκειτο να τιμηθούν.
Τιμήθηκε για την πολυετή και συνεχή παρουσία του στο Σύνδεσμο και γενικά στη διαιτησία ο πρώην Α΄Αντιπρόεδρος του ΔΣ Λάζαρος Ταταρίδης(την πλακέτα έδωσε ο Χαρ.Nικολαΐδης) καθώς και οι πρόσφατα αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση Γεώργιος Λιαχούδης, πρώην διαιτητής Super League (την πλακέτα έδωσε ο I. Τζίκας), Αβραάμ Σακιζλόγλου (την πλακέτα έδωσε ο Περ. Πετρόπουλος), Γεώργιος Καπουτζής (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ.Κωστούδης), Δημήτριος Κουρουλής (την πλακέτα έδωσε ο Απ. Ντάβελας) και Τριαντάφυλλος Γκέρτσιος (την πλακέτα έδωσε ο Νικ. Βουρνέλης).
Η κοπή της μεγάλης πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, ενώ σ' όλους εντός της αιθούσης μοιράσθηκαν μικρά πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε τυχερό νόμισμα (αντιστοιχούσε στο ποσό των 100 ευρώ), που πέτυχε στον διατητή Γ΄Εθνικής Στέλιο Τσιαουσίδη.
Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. 'Ετσι για τους μη εν ενεργεία ο ρολόϊ έτυχε ο Χρήστος Δαγκλής, για τους αξιολογημένους ο Ευστάθιος Μιχαηλίδης, ενώ για τους μη αξιολογημένους τα τρία ρολόγια έτυχαν στους Γεώργιο Δεμερτζή, Παύλο Τριχάχαλο και Διαμαντή Αλμπάντη.
Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν αρκετές και σημαντικές. 'Ηταν οι Βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ.κ. Κων. Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης και της Ένωσης Κεντρώων κ. Ιωάννης Σαρίδης, ενώ από τη Β΄Θεσσαλονίκης ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Σάββας Αναστασιάδης. Επίσης ήταν ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης και πρώην υφυπουργός αθλητισμού κ. Γεώργιος Ορφανός.
Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Γραμμένο, τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Κλήμη Γούναρη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Σάββα Δημητριάδη. Επίσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ και μέλος του ΔΣ/ΕΠΣΜ κ. Νικόλαος Φιλιππιάδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής κ. Αλεξ. Τικόζογλου καθώς και ο υπεύθυνος ορισμού πρωταθλημάτων υποδομών και αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Χαρ. Νικολαΐδης. Ακόμα από την ΕΠΣΜ και την επιτροπή πρωταθλήματος ήταν ο κ. Δημ. Σίσκος, ενώ από την επιτροπή παρατηρητών αγώνων ήταν οι κ.κ. Χασάπης και Εμμ. Παπαδόπουλος, αλλά και ο κ. Χρ.Φράγιος.
Ήταν ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κ. Παν. Ψωμιάδης, ενώ από
τον Δήμο Θεσσαλονίκης ήταν εκπρόσωπος ο υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Μπαρμπουνάκης, από τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ήταν ο Γεν. Γρμματέας κ. Αθ. Παπαγεωργίου, ενώ από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος και τώρα δημοτικός σύμβουλος κ. Αν. Πολυχρονίδης.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ήταν ο Aστυνομικός Διευθυντής κ. Κων. Δούβαλης καθώς και ο στρατηγός εν αποστρατεία κ. Θεόδωρος Τυριακίδης.
Παρόν ήταν ο Σύνδεσμος προπονητών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Ανδριόπουλο και τον ταμία κ. Μήτσα, όπως και ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ΣΔΠ Χαλκιδικής κ.κ. Β. Ράπτης και Νικ. Πασσαλής ενώ παρόν ήταν και ο φίλος του Συνδέσμου πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, αλλά και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.
Από τον δημοσιογραφικό χώρο ήταν η Metro Sport, η Arena Press καθώς και αρκετοί δημοσιογράφοι όπως οι X. Λιάπης, Κων. Παζαρλόγλου δημοσιογράφος και νυν υπάλληλος της ΕΠΣΜ, Ιωάννης Γιάγκας, Σωτήριος Καραϊσαρίδης από το Europe1 κλπ
Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από τους Βουλευτές, τον πρόεδρο των προπονητών, τον κ. Γ. Λυσαρίδη, τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΜ, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ε. Γραμμένος τόνισε ότι ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα πάνδεινα, αφού η ΕΠΣΜ λειτουργούσε αρνούμενη να σκύψει το κεφάλι σ' ένα παρακράτος που διοικούσε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Να μην ακούει κανείς τις σειρήνες, που ακόμη υπάρχουν, ενώ από εδώ και πέρα ο καθένας θα παίρνει αυτό που αξίζει.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ)

Σχόλια