Ημερίδα διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας (pics)

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Την Πέμπτη 19/1/2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας παρουσία του εκπαιδευτή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Κρίκη. Της ημερίδας προηγήθηκαν οι εξετάσεις των νέων Διαιτητών όπου και ονομάστηκαν 13 νέοι Διαιτητές. Την ημερίδα παρακολούθησαν όλοι οι Διαιτητές της Καρδίτσας παλιοί και νέοι.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή παρέστησαν ο Πρόεδρος Μανώλης Παλάσκας, ο Αν. Γεν. Γραμματέας κ. Δημήτρης Κωτούζας, ο Αν. Ταμίας κ. Πέτρος Παπαδάκος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γεώργιος Κλέτσας.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας, κ. Αθανάσιος Παππάς, ανέφερε:
"Καλησπέρα σε όλους,
Κ. Πρόεδρε,
Κ. Συνάδελφοι,
Αγαπητοί μου Διαιτητές,
Καλωσορίζω στην Καρδίτσα τον Εκπαιδευτή της ΕΠΟ κ. Ιωάννη Κρίκη. Από τις αρχές της αγωνιστικής περιόδου είμαι Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.
Η ΕΔ/ΕΠΣΚ συνεχίζει ένα κύκλο συναντήσεων με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία μέσα από την διοργάνωση ημερίδας όπως η αποψινή.
Γνωρίζετε όλοι ότι η Ελληνική Διαιτησία βάλλεται από παντού. Ένα κλίμα αμφισβήτησης που καλλιεργείται σήμερα γύρω από την διαιτησία. Εμείς οφείλουμε να συμβάλλουμε και να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των διαιτητών, πιστεύοντας στον άνθρωπο Διαιτητή.
Σήμερα, η Καρδιτσιώτικη διαιτησία υποδέχεται στους κόλπους της τα νέα παιδιά, στην πλειοψηφία τους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Πιστεύουμε ότι οι νέοι Διαιτητές με όνειρα και φιλοδοξίες θα βοηθήσουν την Ένωση αλλά θα αγωνιστούν και σε υψηλότερες κατηγορίες.
Και κάτι από την καρδιά μου,
Λάθη κάνουμε όλοι, αρκεί να τα αναγνωρίζουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.
Τέλος, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία προσωπική και οικογενειακή.
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον επίσημο καλεσμένο εκπαιδευτή της ΕΠΟ κ. Κρίκη και τον καλώ στο βήμα."

Ο κ. Κρίκης απο την πλευρά του αφού ευχαρίστησε την ΕΠΣ Καρδίτσας για την φιλοξενία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έμψυχο δυναμικό της ΕΠΣ Καρδίτσας και χαρακτηριστικά είπε ότι μετά απο 19 χρονια η ΕΠΣ Καρδίτσας έχει διαιτητή στη Superleague και 12 αξιολογημένους στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες.
Σχόλια