Πελοποννησιακός πόλεμος


Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες ο νέος"Πελοποννησιακός πόλεμος" είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Αυτή τη φορά το έπαθλο δεν είναι η πανελλήνια κυριαρχία ( αυτή μετατίθεται για αργότερα) αλλά η περιοχή της ... Αχαϊκής Συμπολιτείας, την οποία οι ντόπιες δυνάμεις υπερασπίζονται σθεναρά απέναντι στην γενικευμένη επίθεση της ... Αθηναϊκής Συμμαχίας.
Γέμισε ... πεντακοσιο - μέδιμνους η περιοχή ( οι άτιμοι έχουν το ίδιο χρώμα και τα ίδια γραφικά με τα χαρτονόμισμα των πεντακοσίων ευρώ, το οποίο υποτίθεται έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία) και, όπως λέγεται αρμοδίως, σε αντάλλαγμα κατατίθενται στο καλάθι της Συμμαχίας βιβλία, πρακτικά και σφραγίδες.
Το κακό με τη Συμμαχία είναι ότι άλλος πληρώνει και άλλος κάνει νταραβέρι, γεγονός που δεν δείχνει μακροημέρευση, παρά την σημαντικότατη κινητοποίηση στην οποία μετέχουν όλοι οι μπαρουτοκαπνισμένοι στρατηγοί, που απόκτησαν τα γαλόνια τους σε στερεά και νήσους (της Ζακύνθου περιλαμβανομένης).
Λογικά πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση της εξυγίανσης, όπως αυτή εισπράχθηκε και αλλού με μπροστάρηδες κάτι τύπους που δεν ξεχωρίζει οι σβέρκος τους από το υπόλοιπο σώμα.
Οι ντόπιες δυνάμεις λέγεται ότι παρά την επίθεση που δέχονται είναι σε πολύ καλό δρόμο, αλλά με την Συμμαχία ποτέ κανείς δεν ξέρει.

Υ.Γ. Αλήθεια ο κ. Βασιλειάδης γνωρίζει τι ακριβώς εξελίσσεται στην περιοχή της Αχαίας; Κι αν όχι ( εντάξει έχει δουλειά με την κάθαρση ο άνθρωπος) μήπως να ρωτήσει για να μην χρειάζεται να εκδίδει, όπως ο προκάτοχός του, ανακοινώσεις το στυλ "δεν μας ειδοποίησε κανένας" εκ των υστέρων;