Πραγματικότητα και απόψεις

Σημαντική, εάν ολοκληρωθεί ως διαδικασία, η απόπειρα παραίτησης του κ. Κωστούλα από την προεδρία της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός και η συνακόλουθη επιδίωξή του να βρει αγοραστή για την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου.
Είναι σεβαστό μέλος της κοινότητας των επαγγελματιών εξυγιαντών ο κ. Κωστούλας. Λειτούργησε σε πλήρη αρμονία με τους ερασιτέχνες φίλους του στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και τους επαγγελματίες της Αθήνας, ηγήθηκε, σε κάποιες περιπτώσεις, επικοινωνιακών επιθέσεων σε βάρος του Ολυμπιακού και των διοικήσεων της ΕΠΟ και έλαβε μέρος, με την ιδιότητα του εκτιμητή - μάρτυρα, στην υπόθεση της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης κατηγορώντας, γενικώς και αορίστως, διαιτητές και υπολήψεις.
Είναι κρίμα για την ευγενή κοινότητα των εξυγιαντών ότι ένα εκλεκτό μέλος της αποχωρεί από το προσκήνιο για λόγους που καμία σχέση δεν έχουν με όσα ο ίδιος αναδείκνυε ως παθογένειες του αθλήματος. Άλλωστε τώρα ζούμε την περίοδο της εξομάλυνσης και στην "κακιά ΕΠΟ" διοικούν οι καλοί.
Οι γνωρίζοντες αναφέρονται σε ζητήματα που έχουν σχέση με την οικονομική κατάσταση της υπό την ηγεσία του ΠΑΕ., αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Το μόνο βέβαιο και στην περίπτωση του κ. Κωστούλα είναι πως, όταν η πραγματικότητα διαφέρει από τις απόψεις μας... αλίμονο στις απόψεις μας. Ο καιρός που η πραγματικότητα θα εκδικηθεί έρχεται όσο και αν επιχειρούν κάποιοι να τον εμποδίσουν με διάφορα λίφτιγκ της κακιάς ώρας.

Μια ματιά στην κατάσταση που βρίσκεται η εξυγιαντική ομάδα πείθει και τον πλέον δύσπιστο.