Επειδή οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν παρακολουθούν τα ΜΜΕ, οι υπόλοιποι ενημερωνόμαστε για τα κατορθώματα των Στυλιαρά, Παναγιωτόπουλου, μετά από καταγγελία παλαιμάχων σωματείου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

*** «Εκλεκτοί» της παράνομης ΚΕΔ και οι δυο, καθώς ο πρώτος επέστρεψε παράνομα στους πίνακες, ενώ ο δεύτερος ορίζεται στην Football League, αν και υποβιβάστηκε


ΠΗΓΗ: www.sportait.gr

«Βράζει» το Νεοχώρι

Η ισοπαλία του Ομήρου με το Δοκίμι έχει και «τρίτο ημίχρονο» αφού στο Νεοχώρι… πνέουν μένεα για την διαιτησία του αγώνα.  Μάλιστα οι Παλαίμαχοι του Ομήρου προέβησαν σε μια πολύ σκληρή ανάρτηση  στο Facebook και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το πρωτόγνωρο συμβάν, όπου παλαίμαχοι μεγάλης ηλικίας περίμεναν τους διαιτητές για ώρα, ώστε να τους αποδοκιμάσουν έντονα κατά την αποχώρησή τους.

Η ανάρτηση στο Facebook
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΦΑΜΙΛΛΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ (ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΛΥΒΑ) ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ.
ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ? ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ?
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ . ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΜΗΡΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΛΥΒΑΣ) 1-1.
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΡΟΥΦΗΣ ΕΜΠΑΖΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ.
ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.
ΠΕΡΥΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΤΕ.ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΩΝΑΣ ΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ.
ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΥΣΑΝ(ΖΑΡΑΣ,ΝΤΟΚΑΣ,ΝΙΚΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΟΔΟΥΣΑΝ.
Υ.Γ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
Υ,Γ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ

Το διαβάσαμε ΕΔΩ