Ο Δασκαλόπουλος ηγείται για στελέχωση αντιπολίτευσης στην ΕΠΣ Κορινθίας


Οι πληροφορίες αυξάνονται, όμως δεν διαψεύδονται. Όλα δείχνουν ότι ο πρώην ρέφερι της Superleague Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) αποφάσισε να εγκαταλείψει τον διαιτητικό στίβο, το μόνο που τον ενώνει είναι να πίνει καφέδες με πρώην συναδέλφους του, μάλιστα τους επισκέπτεται και ο ίδιος στις έδρες του, και να μιλούν για εξυγίανση. Δεν εξηγείται αλλιώς από το ότι, αν και ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα από τον κανονισμό για να διεκδικήσει την ΕΠΣ Κορινθίας, η οποία έχει εκλογές τον Ιούλιο, ήδη ηγείται προσπάθειας για τη στελέχωση ψηφοδελτίου κόντρα στον νυν πρόεδρο Μιχάλη Τσιχριτζή.
«Ηγετικό ρόλο στον συντονισμό των ενεργειών που γίνονται στον χώρο της αντιπολίτευσης διαδραματίζει ο αδικημένος απο το σύστημα πρώην διαιτητής της Super leauge, Γιώργος Δασκαλόπουλος τον οποίο όλοι θέλουν ως συνδετικό κρίκο στην ομογενοποίηση των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων.
Ο κ.Δασκαλόπουλος ως κοινής αποδοχής πρόσωπο δεν μπορεί λόγω καταστατικού να είναι υποψήφιος για την Ενωση, όμως οι ομάδες και οι παράγοντες τον εμπιστεύονται και σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα της Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας», αναφέρει χαρακτηριστικά το μπλογκ streetlife1.
Για όσους έχετε αμφιβολία διαβάστε και κάποια ονόματα: «Πρόσωπα όπως ο εξαιρετικός γιατρός από το Ξυλόκαστρο κ.Στάθης Γκουρβέλος, ο Φάνης Σιττές απο το Λουτράκι, ο Γιάννης Σουρτζής και άλλοι έχουν ήδη βγεί απέναντι από το σημερινό καθεστώς που ενώ ευαγγελίστηκε την αλλαγή απέναντι στον Νίκα, χρησιμοποίησε τους ανθρώπους που ο ααείμνηστος πρόεδρος είχε καταλάβει ότι τον εκμεταλλεύονταν».
Ο δε επίλογος της ανάρτησης είναι απόλυτα ξεκάθαρος: «Η αλλαγή είναι νομοτέλεια και έρχεται με μεγάλη δύναμη. Πρόσωπα σαν τον Γιώργο Δασκαλόπουλο εγγυώνται την αλλαγή στο ποδόσφαιρο και την επόμενη ημέρα που σίγουρα θα είναι καλύτερη..!»

Τουλάχιστον, ο Δασκαλόπουλος δεν επανήλθε στους πίνακες ούτε ως διαιτητής, ούτε ως παρατηρητής…