Καταγγελίες των οπαδών του Ηρακλή για εμπλοκή του Σαββίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ

***Εκαναν λόγο για συνάντηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τον Παπαθανασάκη στο «Μακεδονία Παλλάς»
***Αναφορά, σύμφωνα με ιστοσελίδα, και σε δάνειο που πήρε ο παράγοντας του «γηραιού»


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
ΠΗΓΗ: bluearena.gr

Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, γεγονός που δείχνει ότι κάτι αρχίζει και… κινείται, πραγματοποιήθηκε η  συνάντηση στο Κατσάνειο. Την πρωτοβουλία της οποίας πήρε η Αυτόνομη Θύρα 10 με στόχο να συσπειρώσει, αφυπνίσει, ενημερώσει και κυρίως κινητοποιήσει τους φίλους του Ηρακλή που έχουν αποστασιοποιηθεί μετά τα όσα κωμικοτραγικά και «εγκληματικά» συμβαίνουν στην ΠΑΕ Ηρακλής.
Από την πλευρά των οπαδών υπήρξαν καταγγελίες για άμεση εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτήν του Ηρακλή. Με την επίσκεψη του Σπύρου Παπαθανασάκη στο «Μακεδονία Παλάς» και πολύ περισσότερο πώληση του Λάζαρου Λάμπρου στο Δικέφαλο να αποτελούν δύο μόνο από τα πιο «χειροπιαστά» παραδείγματα.

ΠΗΓΗ: www.metrosport.gr

Υπήρξαν, μάλιστα καταγγελίες για άμεση εμπλοκή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις μετοχές της κυανόλευκης ΠΑΕ, αναφορά για δάνειο που πήρε ο Παπαθανασάκης και πολλά ακόμα.
Πριν τον αγώνα με την Κέρκυρα θα γίνει άλλη μία συγκέντρωση ενώ θα ακολουθήσουν και μαζικές κινητοποιήσεις με στόχο την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης στην ΠΑΕ.

ΠΗΓΗ: www.iraklis1908.gr


Με την παρουσία πολλών φιλάθλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αθ-10 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση στο ΚΑτσάνειο.  Στην αρχική τοποθέτηση που υπήρξε αναφέρθηκαν σε μια σειρά γεγονότων όπου φανερώνουν την προσπάθεια του μεγαλομετόχου να έχει επιρροή στον Ηρακλή και να προσπαθεί να τον προσαρτήσει. Μια ιστορία που όπως μεταφέρθηκε ξεκίνησε πριν από ενάμισι χρόνο και πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά.