Για γέλιο μέχρι δακρύων η ανακοίνωση της ΠΔΕ/ΕΠΟ

***Ούτε μια παραίτηση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κάποιες ομάδες...
«Όλες οι ενέργειές της (σ.σ. της ΠΔΕ/ΕΠΟ) είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το υφιστάμενο κανονιστικό πλαίσιο, βάσει του οποίου ήταν αδύνατη η αναβολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ξάνθη-ΟΦΗ, Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα, γι’ αυτό και για τους συγκεκριμένους αγώνες θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη κανονιστική διαδικασία», μας αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΔΕ/ΕΠΟ σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν για την ταλαιπωρία των αποστολών των φιλοξενούμενων ομάδων. Η μεν αποστολή του ΟΦΗ κοιμήθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», η δε αποστολή του ΠΑΣ έμεινε τέσσερις ώρες στο «Μακεδονία», όμως δεν πέταξε για τα Σπάτα και από εκεί για τα Χανιά.
Μόνο γέλιο μπορεί να βγάλει η σχετική παράγραφος της ανακοίνωσης. Αλλωστε θα έπρεπε να ξέρουν ότι εκτός από το γράμμα υπάρχει και το πνεύμα του νόμου.

Μόνο να δακρύσει κανείς από τα γέλια μπορεί με τη φράση «προβλεπόμενη κανονιστική διαδικασία». Για όσους δεν ξέρουν στη διαιτησία τα έχουν κάνει… μπάχαλο με τους κανονισμούς, προχωρώντας σε αλλαγές μεσούσης της περιόδου (κάτι που απαγορεύει η FIFA) για να μπουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης στην ΚΕΔ, η οποία είναι παράνομη δεδομένου ότι δεν είχαν τα απαιτούμενα προσόντα, αλλά και να επιστρέψουν διαιτητές στους πίνακες, οι οποίοι είχαν κοπεί το καλοκαίρι, άρα παρανόμως ορίζονται από την παράνομη ΚΕΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
«Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι (3μμ) από το Ηράκλειο για την Αθήνα. Από εκεί επρόκειτο να πετάξει στις 6 το απόγευμα της ίδια μέρας για την Χρυσούπολη Καβάλας και από εκεί μετά οδικώς να μεταβεί στην Ξάνθη, για το παιχνίδι Κυπέλλου που είχε οριστεί για την Τετάρτη (11/1, 3μμ).
Η πτήση για την Καβάλα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία, έψαξαν την επιλογή να ταξιδέψουν αργά το βράδυ για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και αυτή η πτήση ματαιώθηκε.
Η επόμενη επιλογή ήταν η πτήση της Τετάρτης (11/1) στις 7 το πρωί, από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη.
Η αποστολή του ΟΦΗ αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο την Τρίτη (10/1) αργά το βράδυ και οι παίκτες του ΟΦΗ, ξύπνησαν στις 4 τα χαράματα για να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, ώστε να ταξιδέψουν.
Στις 7 το πρωί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, αλλά μετά από λίγο τους ζητήθηκε να κατέβουν, καθώς και αυτή η πτήση ματαιώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών!
Αυτή ήταν η τελευταία τους δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή για να βρίσκονται έγκαιρα στο γήπεδο, για να διεξαχθεί το παιχνίδι.
Αμέσως μετά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, άρχισαν την προσπάθεια για να βρουν εισιτήρια για την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο.
Ούτε αυτό ήταν εύκολο. Τελικά μετά από προσπάθεια, βρέθηκαν εισιτήρια, ώστε η αποστολή να επιστρέψει στη βάση της, σε… τρείς δόσεις και διαφορετικές πτήσεις!
Ο ΟΦΗ έλαβε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τις αεροπορικές εταιρείες, για την αδυναμία να μεταβεί στον προορισμό του και θα τα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου το παιχνίδι με την Ξάνθη, να οριστεί σε νέα ημερομηνία».