Με κάτι υπογραφές τρία μέτρα η κάθε μία

Κωστάκη διάβασες τις αιτιάσεις του κ. Μαλάτου στο υπόμνημα που κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου για να υποστηρίξει το αίτημα του για έκπτωση της διορισμένης από σένα και τους ομοίους σου, προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ;
Είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό. Τόσο που κανείς πλέον δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τα γνωστά φληναφήματα περί FIFA, ούτε να διανοείται ότι θα αντιμετωπίζεις το ελληνικό ποδόσφαιρο, εσύ ένας Κύπριος Καλοχαιρέτας, σαν ιθαγενείς με καθρεφτάκια και FIFAτζίδικα μπιχλιμπίδια.
Να σου πω τι λέει ( σε απλά ελληνικά;).
Λέει ότι το 2015 που ήρθαν στην Ελλάδα, ως επίσημοι συνομιλητές του τότε υφυπουργού αθλητισμού η FIFA και η UEFA συμφώνησαν, πίσω από τις πλάτες της τότε νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας, για δικούς της λόγους η κάθε μια, στην κατάθεση και ψήφιση του ν. 4326/2015 με τον οποίο ακυρώθηκε η Ρήτρα Ανεξαρτησίας της Ε.Π.Ο.
Συμφώνησαν καθαρά και έδωσαν τα χέρια να έχει ο εκάστοτε υφυπουργός ( δηλαδή το κράτος με την ειδική αθλητική νομοθεσία) τον τελευταίο λόγο στα θέματα του ποδοσφαίρου που αποτελούν τη Ρήτρα Ανεξαρτησίας ( εκλογές και εκλογικό σύστημα, έγκριση κανονισμών, συγκρότηση δικαστικών οργάνων κ.λ.π.)
Από εκεί και μετά και μέχρι σήμερα μόνο κάτι ηρωισμοί της πλάκας επιτρέπονται εκ μέρους σας και πάλι αν θέλει ο κ. Κοντονής να σας το επιτρέψει.
Δεν ξέρεις γιατί; Γιατί τον Μάιο του 2015 στείλατε έγγραφο στην ΕΠΟ (και στον Κοντονή) και δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την  διάταξη του ν. 4326/2015 που επιβάλλει την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ με την ελληνική αθλητική νομοθεσία. Το δηλώνατε φόρα παρτίδα, χωρίς καμία επιφύλαξη, άσχετα αν μετά ανακαλύψατε (και το είπες εσύ ο ίδιος σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.) ότι ο Κοντονής σας είπε ψέματα και σας ξεγέλασε.
Συμφωνήσατε Κωστάκη σε όλα.
Και τώρα πήρε αυτή τη συμφωνία σας ο Μαλάτος και σας χορεύει στο ταψί. Κι αν μάθει πως υπάρχει αυτή η επιστολή (κοινή μάλιστα από FIFA/UEFA και με κάτι υπογραφές τρία μέτρα η κάθε μία) και την αναζητήσει τότε να δείτε πλάκες που έχουν να γίνουν.

Τα ξέχασες Κωστάκη;

Σχόλια