Η δυναμική της υπονόμευσης


Τι θα επιδιώξει να πετύχει ο Κωστάκης στο νέο πεδίο που έχει διαμορφωθεί στο χώρο των Ενώσεων;
Να ακυρώσει πάση θυσία τη δυναμική που δημιουργείται, ώστε να επανακτήσει τον τίτλο του διεθνούς ισορροπιστή σε ένα περιβάλλον έντονων αντιθέσεων, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γεφυρωθούν και για το λόγο αυτό απαιτούν χρόνο, καλές υπηρεσίες και υπομονή.
Πως μπορεί να το πετύχει; Αν διαμορφώσει, με κινήσεις παρασκηνίου, συνθήκες νέας σύγκρουσης μεταξύ των Ενώσεων υπονομεύοντας την σημερινή ενότητα τους με την επικοινωνιακή προβολή προσωπικών ή οπαδικών συμφερόντων.
Προσωπικές επιδιώξεις, καθόλα νόμιμες και εύλογες, μπορούν μέσα από την κατάλληλη επικοινωνιακή διαχείριση να μετατραπούν σε Δούρειο Ίππο, ώστε να υπονομευθεί η ενότητα των Ενώσεων και να στρεβλωθεί ο πραγματικός αντίπαλος που είναι το κράτος ( με την αμέριστη συνδρομή του Κωστάκη).
Για το σκοπό αυτό θα χρειαστεί να αποκτήσει φωνή στο εσωτερικό των Ενώσεων, εξέλιξη που δεν είναι καθόλου δύσκολη αν επενδύσει σε προσωπικά συμφέροντα σειράς προέδρων που επιθυμούν να γίνουν οι ίδιοι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.
Εργάζεται σκληρά το επικοινωνιακό επιτελείο για να πετύχει την διάσπαση του μετώπου των Ενώσεων, υπερβάλλοντας και υποβάλλοντας προσωπικές επιθυμίες και επιδιώξεις.
Το κακό είναι ότι τους πήραν χαμπάρι οι μεγάλοι και γελάνε.
Υ.Γ. Πρώτη και τελευταία θα είναι η συνάντηση της επιτροπής των Ενώσεων με τον Κωστάκη. Αν χρειαστεί δεύτερη θα είναι με το αφεντικό του.