Η παρέα του σουβλατζίδικου…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Πρέπει να έχει πολύ καλό γύρο το σουβλατζίδικο στο Πανόραμα της Βούλας, για να δίνουν εκεί τα νυχτερινά ραντεβού τους διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαιρικού χώρου.
Προσέξτε από ποιους αποτελούνταν η σαφώς ετερόκλητη παρέα που συνέτρωγε προχθές το βράδυ, μετά τα γεγονότα των συλλήψεων στα «Παραπολιτικά».
Προσωπικότητα πρώτη, Βασίλης Γκαγκάτσης, και δεν… χρειάζεται νομίζω να σας αραδιάσω τα κατά καιρούς πόστα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα πάντως είναι διευθυντής στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος Superleague.
Προσωπικότητα δεύτερη, Γιάννης Ζαβραδινός, «ιστορικό» στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κάποιος (γνώστης) και ως αφανή εργάτη της πράσινης ομάδας.
Προσωπικότητα τρίτη και… κρατηθείτε: Βασιλειάδης (το μικρό του μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, αλλά είναι άνευ σημασίας η παράλειψη) ο δεύτερος κατά σειράν υφυπουργός Σπορ (sic) επί εποχής σύριζα.
Τι έλεγαν αυτοί οι τρεις; Ποιο μπορεί να είναι το θέμα κοινού ενδιαφέροντος; Επρόκειτο απλά για ανταλλαγή απόψεων επί των φλεγόντων θεμάτων του ποδοσφαίρου, ή για κάτι σοβαρότερο;

Το μόνο από τη μεριά μου είναι τα συγχαρητήρια στον Βασιλειάδη: Βρήκε τους κατάλληλους… δασκάλους για να μορφωθεί, σχετικά με το σκοτεινό παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απόλυτοι γνώστες.