Διαβάστε πριν μιλήσετε




Ώστε έτσι λοιπόν!!! Έτοιμη να προχωρήσει σε θεαματική αλλαγή στον πειθαρχικό Κώδικα είναι η ΕΠΟ για δηλώσεις κατά της διαιτησίας, που θα φτάνουν μέχρι και σε αφαίρεση βαθμών σε βάρος της ομάδας που, είτε η ίδια είτε πρόσωπο συμβεβλημένο μαζί της με οποιαδήποτε ιδιότητα, δημοσιοποιεί δηλώσεις κατά διαιτητών ή της ΚΕΔ/ΕΠΟ!!!
Για τέτοια πρόοδο μιλάμε στην αντιμετώπιση αυτής της γάγγραινας....
Καλά, όλα αυτά που περιλαμβάνονται στον ισχύοντα Πειθαρχικό Κώδικα και ειδικότερα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ: ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ειδικότερα όσα ρυθμίζονται από το άρθρο 25 : Δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων και ακόμη ειδικότερα στην παράγραφο 4 του ως άνω άρθρου που ευθέως αναφέρεται σε επιβαρυντική μορφή δυσφήμησης εναντίον της ΚΕΔ/ΕΠΟ και των διαιτητών και ακόμη πιο ειδικότερα στο εδάφιο γ της ως άνω παραγράφου και μιλάνε για αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος σε βάρος της υπαίτιας ομάδας τι ακριβώς είναι;
Δεν τα ξέρετε και διακινείτε αμάσητα όσα σας λένε οι διάφοροι εξυγιαντές του κώλου, επειδή δεν έχετε καμία επαφή με το πεδίο των κανονισμών και περιορίζεστε μόνο στο αναμάσημα των ανακαλύψεων του Κωστάκη, που βρήκε και τα κάνει.
Σιγά μην περίμενε η ΕΠΟ σε επίπεδο κανονισμών έναν Κωστάκη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας με τη χειρότερη διαιτησία στον πλανήτη, να της υποδείξει άρθρα κανονισμών και επιβολή ποινών για δυσφημιστικές κρίσεις.
Έλεος πλέον με τον κάθε άσχετο!!!!
Υ.Γ. 1: Ψάξτε που έχουν πάει οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς που είναι αρμόδιοι για την άσκηση των πειθαρχικών διώξεων, γιατί έχει σιγήσει αυτός ο τομέας των δικαστικών οργάνων και μετά ασχοληθείτε με τους κανονισμούς.
Υ.Γ.2: Σε ολόκληρο τον πλανήτη, ακόμη και σε FIFA/UEFA οι ποινές έχουν ένα προοδευτικό χαρακτήρα και μια σταδιακή επιβολή που προβλέπει την ιδιαίτερη σημασία της υποτροπής, την οποία και τιμωρεί βαρύτερα από την πρώτη φορά. Αυτό σημαίνει πειθαρχικό δίκαιο και γενικά δίκαιο σε όλες τις κοινωνίες και τις κοινωνικές ομάδες, άρα και στο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Μπείτε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ κάνετε τον κόπο να βρείτε την ενότητα των κανονισμών, διαβάστε τι λένε οι ισχύοντες κανονισμοί για όλα τα θέματα κι ύστερα "ανακαλύψτε" τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Είναι δυνατόν να περιμένετε έναν ... Κωστάκη;