Η εξομάλυνση χειρότερη και από την… εξυγίανση

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1, το οποίο σφύριξε ένας διαιτητής που δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες, επιβεβαιώθηκε ότι θα κάνουν τα πάντα για να φρενάρουν τους «ερυθρόλευκους». Δεν ήταν η πρώτη, επειδή και από τους ορισμούς φαίνονται αυτά, προβλέπουμε ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες θα πρέπει να υπερπηδήσουν και το εμπόδιο κακών διαιτητών σαν τον Βάτσιο (Δυτικής Αττικής αλλά από την Αιτωλοακαρνανία).
Μήπως στην ΕΠΟ έγιναν εκλογές και κέρδισε η παράταξη που υποστηρίζουν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Η εξομάλυνση αποδεικνύεται χειρότερη από τη δήθεν εξυγίανση, καθώς τα λάθη γίνονται μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού.
Κάθε φορά νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, όμως ακολουθούν χειρότερα. Τη 13η αγωνιστική στο ματς Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0, ο Ευαγγέλου (Αθηνών) δεν έδωσε πέναλτι στον Ιντέγε (66’). Τη 14η αγωνιστική (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-2), άσχετα αν απέβαλε σωστά τον Λίλα, ο Παπαπέτρου (Αθηνών) μετέτρεψε σε φάουλ το πέναλτι σε βάρος του Φορτούνη, ενώ πιο πριν δεν έδωσε ένα ακόμη πέναλτι.
Κανείς δεν ξεχνά τα λάθη του Σιδηρόπουλου με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Μια από τα ίδια και ο Βάτσιος (Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1). Ο ποδοσφαιρικός χαρακτηρισμός «μαϊμού» για το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων είναι λίγος. Δεν ξέρουμε τι έκανε ο παρατηρητής Λιόλιος (Λάρισας), αλλά δεν θα ήταν έκπληξη αν τον παρέπεμπε για τιμωρία ακόμη και ο κουμπάρος του Μποροβήλου, ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) που είναι παρατηρητής διαιτησίας και είχε βαθμολογήσει τον Βάτσιο στο ματς ΑΟ Περιστερίου-ΑΕΚ 0-0! Πάντα υποθετικά. Παράλληλα στο 56’ κλοτσιά του Δημούτσου στον Φορτούνη, καμία κάρτα. Μετά ο Δημούτσος πήρε κίτρινη, αφού θα θεώρησε ότι το είχε παρακάνει… Γενικά ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι του Αστέρα (π.χ. Τσουκαλάς) και δεν έδινε ούτε τα φάουλ που είναι ορισμός του κανονισμού.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κάθε φορά νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, όμως ακολουθούν χειρότερα


-Ο Σπυρόπουλος ήταν μέντορας του Βάτσιου, όταν αυτός σφύριζε στις χαμηλότερες κατηγορίες και υπήρχαν μέντορες