Δυο διακριτές υποψηφιότητες

Καμία νεοδημοκρατική αντιπαράθεση δεν υπάρχει και δεν εξελίσσεται για τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).
Καπράλος και Κούβελος ( οι δυο αντίπαλοι) έχουν απολύτως διακριτές πολιτικές και αθλητικές αναφορές. Ο πρώτος είναι στα μάτια όλων που ασχολούνται με τα της ΕΟΕ υποτακτικός του Κοντονή και του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πιστός στρατιώτης του υφυπουργείου Αθλητισμού, υπηρέτης της ιδέας του κρατικού/ κρατικοδίαιτου αθλητισμού. Τον Καπράλο, ως εκλεκτό της κυβέρνησης Τσίπροκαμμένου, επιχείρησε, στην μακαριότητα της αριστερής ιδεοληψίας, να προτείνει στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ)  για να εκλεγεί μέλος της τον Φεβρουάριο του 2016 ο Κοντονής και αν γραφτεί τι ακριβώς, δηλαδή η απάντηση που, εισέπραξε από τον κύριο Μπαχ και την παρέα του μπορεί να παρέμβει ο νόμος περί τύπου.
Είναι ο ίδιος Καπράλος που συμφωνεί σε όλες τις θεσμικές πρωτοβουλίες του υπουργείου, που δεν λέει λέξη για τον δημόσιο χαρακτήρα της ΕΟΕ σε σχέση με την ΔΟΕ που είναι μια ιδιωτική εταιρεία, που δέχεται το έμμεσο πλην σαφή, με διορισμούς προσώπων κρατικής επιλογής στη σύνθεση, έλεγχο της ΕΟΕ.
Γι ΄αυτόν τον Καπράλο ο λόγος, που είναι εξαιρετικά αστείο να επιχειρήσει κάποιος να τον χρεώσει στην καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.
Η απόπειρα αυτής της χρέωσης υπηρετεί ένα και μόνο σκοπό. Αν ηττηθεί να μην έχει επιπτώσεις η ήττα του στην πολιτική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον αθλητισμό κι αν κερδίσει να θριαμβολογεί το αριστερό… απόλυτο σύστημα στον αθλητισμό.
Αυτός ο Καπράλος πήρε τις αποφάσεις του, ταυτίστηκε με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκεί στηρίζεται για να εκλεγεί και σε αυτό θα αναφερθεί στη νίκη ή στην ήττα. Κάθε απόπειρα να χρεωθεί αυτός ο Καπράλος στη Νέα Δημοκρατία είναι εκ του πονηρού.  Από την πλευρά του ο Κούβελος είναι στην εξ διαμέτρου αντίθετη πορεία. Έχει σαφείς αθλητικές, πολιτικές και κοινωνικές αναφορές, διαθέτει σημαντικότατα ερείσματα στο διεθνές αθλητικό κίνημα και ειδικά στο εσωτερικό της ΔΟΕ και έλκει σημαντικό μέρος της υποψηφιότητας του από την στήριξη του Λάμπη Νικολάου αλλά και του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Υ.Γ. Μη βάζετε στοίχημα για το ποιος θα εκλεγεί και - το κυριότερο - μην κατατάσσετε σε κουτάκια τους ψηφοφόρους. Θα εκπλαγείτε με όσα γίνονται πίσω από τις κουρτίνες.