Ο Στυλιαράς… πάγωσε πέναλτι υπέρ του Αστέρα, ενώ έπρεπε να είχε αποβάλει τον Βράνιες από το 57’, στο μαρκάρισμα α λα… καράτε κιντ


SUPERLEAGUE
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 3-2
3              Κίτρινες               4
0              Αποβολές            1*
14           Φάουλ (κατά)   21          
 3             Οφσάιντ              3             
 4             Κόρνερ                 8
*Με 2η κίτρινη
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),
Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
4ος: Μανούχος (Αργολίδας)
Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

Δυο σημαντικά λάθη έκανε ο Στυλιαράς στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Στο 39’ δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Γκάλο, ο οποίος με το χέρι έβγαλε τη μπάλα κόρνερ μετά από σέντρα προς τα αριστερά. Φαίνεται καθαρά η κίνηση που έκανε ο παίκτης της ΑΕΚ. 
Παράλληλα έπρεπε να είχε αποβάλει τον Βράνιες από το 57’, ο οποίος πήγε σαν καρατερίστας (ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ) πάνω στον Στανισάβλιεβιτς. Ο ορισμός της κόκκινης και όχι της κίτρινης που του έδειξε, αν και ο Βόσνιος έπρεπε να είχε δει μια κίτρινη από το 22’ για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στην Μάσα.
Τελικά ο Βράνιες αποβλήθηκε στο 72’, με δεύτερη κίτρινη ύστερα από αγκωνιά, πάνω στην φάση, στον Μιχάλη Μανιά. Σωστά την έδειξε, όμως επαναλαμβάνουμε ότι νωρίτερα έκανε λάθος υπέρ του.
Αντίθετα σωστά δεν έδωσε τίποτα αφού δεν υπάρχει πέναλτι σε πτώση του Στανισάβλιεβιτς στο 11’, ούτε ο Γκάλο έκανε χέρι στο 32’, παρά η μπάλα πήγε στο σώμα του.
Ο Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) στο 2’ κακώς σταμάτησε επίθεση του Χριστοδουλόπουλου, όμως τίποτα σπουδαίο, καθώς η μπάλα είναι πλάγια και ο παίκτης της ΑΕΚ έκανε κίνηση προς τα πίσω. Στο 42’ το οφσάιντ που έδειξε σε βάρος του Μάνταλου είναι οριακό, δύσκολη φάση αλλά σωστή απόφαση. Όμως, στο 82’ είναι μεγάλο λάθος το… κόψιμο του Μανιά, καθώς είχε χώρο για επικίνδυνη επίθεση.

Κανένα πρόβλημα ο Δημητριάδης (Μακεδονίας).