Από την πίσω πόρτα (4)

***Τι λένε τώρα σε FIFA και UEFA για τον Κουτσοκούμνη


Τι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τόσο για τον ίδιο τον Κωστάκη όσο και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, πλέον;
Προφανώς όσα λένε τώρα σε FIFA και UEFA για την επιλογή τους να παραδώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα Κύπριο Καλοχαιρέτα.
"Τον βάλαμε για να μπορέσει να συνεννοηθεί με την κυβέρνηση χωρίς συγκρούσεις, να βοηθήσει την ΕΠΟ να ορθοποδήσει και να επιβάλλει αναίμακτα την εναρμόνιση της εθνικής αθλητικής νομοθεσίας με το καταστατικό και τους κανονισμούς της FIFA κι αυτός κάνει προσωπικό παιχνίδι" είναι η πιο μαλακή έκφραση που ακούγεται για τον κ. Κουτσοκούμνη.
Το χειρότερο; Βασικοί παράγοντες των δύο διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών αρχίζουν να μην σηκώνουν το τηλέφωνο και να αρνούνται, σε συνομιλητές τους από την Ελλάδα, οποιαδήποτε σχέση με τον Κωστάκη και τα καμώματά του.
"Μην μας μπερδεύετε με αυτόν" λένε, μετ΄επιτάσεως μάλιστα, παραμένοντας πάντως πλήρεις προσδοκιών για το μέλλον του αθλήματος εξαιτίας κυρίως εξελίξεων που σημειώνονται σε εθνικό επίπεδο και οδηγούν, όπως όλα τα φαινόμενα διαλαλούν, σε μια ευρεία ποδοσφαιρική συνεννόηση, η οποία θα αποκτήσει και σαφή διοικητική έκφραση όταν έρθει η ώρα.

Υ.Γ. Δηλαδή ήρθε μάλλον η ώρα...