Κανένα πρόβλημα για Σιδηρόπουλο - Αλλαγές το καλοκαίρι αποφάσισε η UEFA

Ουδείς μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Τάσος Σιδηρόπουλος να κινδύνευε με υποβιβασμό από την ελίτ στην πρώτη κατηγορία της UEFA, μετά το σοβαρά λάθος που έκανε στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Λουντογκόρετς 2-2. Θυμίζουμε ότι δεν καταλόγισε εξόφθαλμο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, σε απόκρουση αμυντικού με το χέρι, μπροστά από τη γραμμή της εστίας. Η Παρί θα έκανε το 2-1, όμως λίγα λεπτά μετά δέχθηκε τέρμα. Ένα ακόμη λάθος του Σιδηρόπουλου στον τρίτο ορισμό του στους ομίλους του Champions League, όπως και πέρσι τέτοια εποχή (Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πόρτο 1-2) αλλά το κορυφαίο το είχε κάνει δυο χρόνια πριν, όταν έδωσε κάρτα σε λάθος παίκτη και αν έδινε στον σωστό θα ήταν η δεύτερη στο Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-3, πάλι στον τρίτο ορισμό του στους ομίλους της μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης!!!
Τελικά, ο Σιδηρόπουλος είναι τυχερός και δεν έχει πρόβλημα υποβιβασμού, πέραν του ότι πλέον θα τον βάζουν σε ακόμη χαμηλότερου επιπέδου παιχνίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA αποφάσισε οι αλλαγές στις κατηγορίες των διαιτητών (ελίτ, πρώτη, δεύτερη και τρίτη) να γίνουν το προσεχές καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η Ελλάδα παραμένει χωρίς διαιτητή στην πρώτη κατηγορία. Ο Καλογερόπουλος είναι στη δεύτερη και οι Αρετόπουλος, Μάνταλος, Κύζας, Κομίνης, Παπαπέτρου στην τρίτη κατηγορία.