Προσοχή μην… παραβράσουν από το πολύ "μαγείρεμα" – Πλέον οι πίνακες θα είναι ανοιχτοί και από την Superleague προς την Football League

***Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
***Το σκάνδαλο είναι ότι κάποιοι θα υποβιβαστούν μόνιμα επειδή δεν μπορούν να τους βγάλουν και είναι όσοι δεν προσκύνησαν στη συμμαχία

***Δυστυχώς γίνονται αυτά που γράφαμε, αποκαλύπτοντας το σκοτεινό σχεδιό τους και μας επιβεβαιώνουν 100 %


Το τμήμα διαιτησίας της ΕΠΟ απέστειλε σε όλους τους ρέφερι της Λίγκας ειδοποίηση ώστε να αποστείλουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, να εξασφαλιστεί η πληρωμή τους σε περίπτωση που οριστούν σε αγώνες της Football League.

Αναλυτικά:
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ SUPER LEAGUE

Σας ενημερώνουμε ότι  η πληρωμή της καθαρής αμοιβής Διαιτητών, βοηθών διαιτητών και Παρατηρητών για το Πρωτάθλημα της Football League 2016-2017 γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό .
Συνεπώς υποχρεούνται οι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές που ορίζονται σε αγώνες  FOOTBALL LEAGUE να ενημερώσουν την Ε.Π.Ο. για τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα γίνεται η καταβολή των χρημάτων.
Επειδή ο Κανονισμός Διαιτησίας επιτρέπει τον ορισμό Διαιτητών, Βοηθών διαιτητών και Παρατηρητών  SUPER LEAGUE σε αγώνες του πρωταθλήματος Football League , καλούνται όλοι οι αξιολογημένοι  διαιτητές, βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές  της παραπάνω κατηγορίας να μας αποστείλουν στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού προκειμένου να εξασφαλιστεί η πληρωμή τους σε περίπτωση που οριστούν σε αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Για τα λοιπά έξοδα πλην της επίσημης αμοιβής (κρατήσεις ξενοδοχείων, έξοδα μετακίνησης κ.τ.λ.)  θα εξακολουθήσει  να ισχύει η μέχρι τώρα πρακτική της  εξόφλησής τους σε εξοδολόγιο  που παρουσιάζει ο διαιτητής πριν την έναρξη του αγώνα.
Παρακαλείσθε  να συμπληρώσετε και να μας  αποστείλετε άμεσα στο email: ….@epo.gr  το συνημμένο έγγραφο με τα στοιχεία σας στα οποία  συμπεριλαμβάνεται ο τραπεζικός λογαριασμός ( μαζί με το IBAN) στον οποίο επιθυμείτε να γίνεται η καταβολή της αμοιβής.
Η συμπλήρωση όλων των πεδίων του συνημμένου εγγράφου είναι υποχρεωτική.
Διαιτητές, που μας έστειλαν τα στοιχεία τους την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε υποχρεούνται να τα αποστείλουν εκ νέου έστω και αν αυτά δεν έχουν αλλάξει.


Τμήμα Διαιτησίας ΕΠΟ