Δυο χοντρά λάθη υπέρ της ΑΕΚ από τον Καλογερόπουλο (pics)

***Ο Απτόσογλου για δεύτερο συνεχόμενο ματς πάλι εξέθεσε το δίδυμο που θέλει να τον επαναφέρει στην Superleague
SUPERLEAGUE
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ 1-1
3              Κίτρινες               3
10           Φάουλ                  17          
 2             Οφσάιντ              4             
 1             Κόρνερ                 6

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος,
Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας)
Παρατηρητής: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Μετά το ματς Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1, όπου έδωσε δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ των «πρασίνων» αλλά και μια ανύπαρκτη αποβολή, ο Καλογερόπουλος έκανε χοντρά λάθη υπέρ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα δυο χοντρά λάθη:
1)Στο 7’, ενώ το ματς ήταν στο 0-0, ο Αθηναίος ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι στον Τουράμ σε παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλας του από τον Ντίντακ, με αποτέλεσμα ο παίκτης της ΑΕΚ να μην καταφέρει να πάρει κεφαλιά μετά από σέντρα στην περιοχή της ΑΕΚ.
2)Στο 44’ έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Αλμέιδα σε …επίδειξη τεχνικών ελληνορωμαϊκής πάλης σε βάρος του Σπίνουλα. Βέβαια μετά τα βρήκαν…
Αντίθετα ο Λαμπρόπουλος στο 80’ δεν έπεσε από παράβαση αντιπάλου του. Το ίδιο ισχύει και με τον Γαλανόπουλο στην εξέλιξη της φάσης.
Ο Καλογερόπουλος θα πρέπει να καταλάβει ότι άλλο διαχείριση με τις κάρτες (σ.σ. δεν αναφερόμαστε στη φάση του Αλμέιδα) άλλο πειθαρχία. Δεν έδινε κίτρινες σε κάποιες μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νεύρα μεταξύ των παικτών. Για παράδειγμα ο Σπίνουλας έπρεπε να είχε δει κίτρινη πριν το 91’.
Ο Καλογερόπουλος είναι διεθνής. Όμως, θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν γίνεται να στέκεται σαν αμυντικός στη βούλα του πέναλτι όταν γίνεται σέντρα. Θα μπορούσε να ήταν και επιθετικός όπως έγινε σε αγώνα στην Αίγυπτο, όπου σκόραρε διαιτητής.

Το δίδυμο των Τριτσώνη, Κουκουλάκη θέλει να επαναφέρει τον βοηθό Απτόσογλου στην Λίγκα. Όμως, στην Κέρκυρα τους εξέθεσε και πάλι, κόβοντας τον Αλμέιδα με ανύπαρκτο οφσάιντ στο 7’. Για μια ακόμη φορά, μετά την Τούμπα, αποδείχθηκε ότι δίκαια υποβιβάστηκε.