"Άνευ αιτιολογίας" η απόλυση Υφαντή στην ΕΠΟ


ΠΗΓΗ: www.contra.gr

Στον μέχρι πρότινος διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος της Ομοσπονδίας η Επιτροπή Εξομάλυνσης χρέωσε το μπάχαλο που έγινε στους ορισμούς της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αυτοί φέρονται να έγιναν από υπάλληλο της Ομοσπονδίας και όχι από τον ίδιο.
Η ΕΠΟ είχε ορίσει...νύχτα τους αγώνες Σπάρτη - Ολυμπιακός, Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη και Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης, σε γήπεδα που δεν διέθεταν προβολείς ενώ στους αγώνες Πανσερραϊκός - Πανιώνιος, Χανιά - Πλατανιάς, "υποχρέωναν" την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τα Χανιά να δώσει αγώνα χωρίς να τηρούνται τα δύο πλήρη 24ωρα χωρίς παιχνίδι που προβλέπει ο ΚΑΠ.
 Στην ερώτηση του Χρήστου Υφαντή, που ήταν υπάλληλος της ΕΠΟ για 20 χρόνια, αλλά και του συλλόγου υπαλλήλων της ΕΠΟ, η Επιτροπή Εξομάλυνσης απάντησε ότι η απόλυση έγινε «άνευ αιτιολογίας».
Α.ΠΛ.

Sfyrigmata: Οι «δοτοί» θίχθηκαν επειδή κυκλοφόρησε λάθος πρόγραμμα για το Κύπελλο. Λες και δεν υπήρχε χρόνος να τα αλλάξουν. Με αυτά που έκαναν κάποιοι σε διάφορα νησιά της Ελλάδας ή ως σύμβουλοι δεν θίγεται κανείς. Λες και έχουν ξεχαστεί, επειδή μπήκαν στην… κολυμβήθρα του πνευματικού ηγέτη τους.

Μην… σπάσουν τα αυγά της ανεξαρτησίας τους.
Δεν τους πειράζει που είναι διορισμένοι με νόμο...