Τον εξέθεσε ο Μπεργκ, σωστή η αποβολή του Ζέκα που έγινε με υπόδειξη του βοηθού ή του τέταρτου

***Αλλωστε ο Παπαδόπουλος δεν έβλεπε τίποτα στον πειθαρχικό έλεγχο!!!
Α.Ε.Λ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0
2              Κίτρινες               5
0              Κόκκινες              1
21           Φάουλ                  21          
 2             Οφσάιντ              2             
 3             Κόρνερ                 2             
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΙΠΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΛΛΑΣ 
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: ΣΚΟΥΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Μόνο τη σφυρίχτρα στον Μπεργκ δεν έδωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Στο 8’ έβγαλε κίτρινη στον Σουηδό, όμως μετά δεν ασχολήθηκε μαζί του. Δευτερόλεπτα μετά έπρεπε να τον αποβάλλει για αγκωνιά στον Γκόλια, όπως έκανε και σε άλλες φάσεις, με μια ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση την αγκωνιά στον Φατιόν στο 77’.
Η αποβολή του Ζέκα στο 81’ είναι σωστή, καθώς γρονθοκόπησε εκτός φάσης τον Αναστασόπουλο. Όμως, ο Παπαδόπουλος είχε πλάτη στο περιστατικό και η απευθείας κόκκινη βγήκε μετά από υπόδειξη του Ακρίβου (που είναι το πιο πιθανό) ή του τέταρτου Σκουλά.
Ο Παπαδόπουλος τα έκανε μούσκεμα στον πειθαρχικό έλεγχο. Ηταν θεατής στα σκληρά μαρκαρίσματα. Αρχισε τις εκπτώσεις στις κάρτες και έχασε τον έλεγχο. Οι εκπτώσεις αφορούν στον πειθαρχικό έλεγχο. Οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι στον Μολέδο (37’, 92’), ή στον Φατιόν στο 88’ που πάτησε το πόδι και έριξε αγκωνιά στον Βλαχοδήμο.
Όταν μπήκε ο Λέτο, ο Παπαδόπουλος είχε να ανεχθεί και τις διαμαρτυρίες του Αργεντινού. Αλλωστε οι Ζέκα και Μπεργκ δεν τον… άφηναν σε ησυχία. Φάνηκε ότι ο Θεσσαλονικιός χρειάζεται δουλειά για να ανέβει επίπεδο.


Ο Ακρίβος έκοψε ένα οφσάιντ της Λάρισας και ο Σίπκας ένα του Μπεργκ αλλά τίποτα σπουδαίο…