Η… εικόνα στην ΕΠΟ

Ούτε οι 106 ψήφοι του Παπαχρήστου, ο οποίος εξελέγη αναπληρωματικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ, δείχνουν την πραγματική εικόνα των δυο παρατάξεων. Αφενός δεν υπήρξε σκληρή γραμμή, άλλωστε φαίνεται και από το χαλαρό κλίμα και απόδειξη αποτελεί ότι δεν υπήρξαν αντιπαραθέσεις στη διάρκεια της χθεσινής ΓΣ, αφετέρου κάποιοι που ήθελαν να ψηφίσουν λευκό, έριξαν ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρό, επειδή μπερδεύτηκαν, όμως καταμετρήθηκε ως ψήφος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας, επειδή ο υποψήφιος ήταν μόνο ένας.
Οι εκλογές στην ΕΠΟ για την ανάδειξη των υποψηφίων στην ΕΟΕ δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης της ομοσπονδίας, όταν αυτές γίνουν. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Η παράταξη που πρόσκειται στην πρώην διοίκησή της δεν ήθελε επ’ ουδενί να ανοίξει τα χαρτιά, για να μην προκύψουν εκβιασμοί και απειλές σε βάρος παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Επειδή ξέρει πόσες ενώσεις αλλά και πόσες ψήφους έχει (σ.σ. αυτά τα δυο είναι διαφορετικά), δεν την ενδιαφέρει και το επικοινωνιακό, έτσι αποφάσισε να θολώσει τα νερά.

Τέλος, οι εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου στην ΕΟΕ ανέδειξαν ένα ακόμη θέμα: το εσωτερικό πρόβλημα στην παράταξη Γραμμένου. Κάποιοι δεν φαίνεται να …πάνε κάποιους άλλους.