Προσφυγή σωματείου στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την ακύρωση της ΓΣ της ΕΠΟ με θέμα την εκλογή εκπροσώπων στην ΕΟΕ

Πρόκειται για το σωματείο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Αθλητική Ενωση Οινιαδών. Η προσφυγή του θα συζητηθεί σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Υπενθυμίζουμε και την αποκάλυψή μας (διαβάστε εδώ) ότι η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων των Βαγγέλη Γραμμένου και Τάκη Παπαχρήστου, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΕΠΣ που ανήκει το σωματείο, ήταν παράτυπη, για την ακρίβεια πρόκειται για σκάνδαλο. Σύμφωνα με την προκήρυξη για τη ΓΣ η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων έληγε τη Δευτέρα 12/12 αλλά η ανακήρυξή τους έγινε την Παρασκευή!!!
Αναλυτικά η ενημέρωση για την προσφυγή:  
Tην Τρίτη 13/12/2016 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:
1. Προσφυγή του διαμεσολαβητή Ε.Π.Ο. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ
2. Προσφυγή του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Μ.Γ.Σ. κατά  της υπ’ αρ. 102/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και του σωματείου Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ Η ΔΟΞΑ.
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

3. Προσφυγή του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΙΑΔΩΝ κατά: 1) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), 2) της με αριθμ. Πρωτ. 37951/2016 απόφασης της Ε.Π.Ο. και της μ’ αυτήν καθοριζόμενης ημερήσιας διάταξης της Ειδικής Γενικής Συνέλευσης όλων των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ που ορίστηκε για τις 19.12.2016, 3) του με αριθμ. Πρωτ. 37948/07.12.2016 Ενημερωτικού Σημειώματος της ΕΠΟ προς τις Ενώσεις-μέλη της με θέμα Ειδική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ-Αθήνα 19.12.2016 που κοινοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε στον Τύπο προς γνώση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, 4) κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης των αρμοδίων οργάνων της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις ανωτέρω πράξεις-αποφάσεις της και αφορά την σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης όλων των Ενώσεων-Μέλων της ΕΠΟ που ορίστηκε για τις 19.12.2016.