Θέλει πολλά περισσότερα

Μιλώντας "εντός έδρας" (δηλαδή στο ραδιοφωνικό σταθμό "στο κόκκινο") ο κ. Βασιλειάδης, ως καλός και συστημικός ΣΥΡΙΖΑιος έθεσε - και είναι προς τιμήν του ότι το έκανε δημόσια- ευθέως το πλάνο της κυβέρνησης για τις αλλαγές τις οποίες προσδοκά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξομάλυνσης στην ΕΠΟ, υπό την αιγίδα του "Κωστάκη" και την αμέριστη συνδρομή των διορισμένων από την πολιτική ηγεσία εντολοδόχων της στην Ομοσπονδία.
Αλλαγές που ξεπερνάνε τις απλές διορθώσεις στο εκλογικό σύστημα και ακουμπάνε, προφανώς, βασικότατες παραμέτρους της Ρήτρας Ανεξαρτησίας όπως είναι η διαιτησία, οι προπονητές, η έγκριση των κανονισμών κ.λ.π.
Δεν μπορεί κανείς να ψέξει τον κ. Βασιλειάδη επειδή τα είπε. Αντίθετα να τον επαινέσει πρέπει καθώς αποδεικνύει πως παίζει με καθαρά χαρτιά και δεν έχει πρόβλημα να καταθέτει τους σχεδιασμούς του δημόσια.
Όλοι εκείνοι που προσδοκούν (οι ταλαίπωροι) θέση στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ στην περίοδο "μ.ε" (μετά την εξομάλυνση) τι δεν καταλαβαίνουν από όσα ετοιμάζονται για τους ίδιους και τις ενώσεις τους;

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ακόμη, ότι στη νέα ΕΠΟ δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να εκλεγεί ως πρόεδρος κάποιος που θα προέρχεται από τις Ενώσεις, αν συνεχίσουν να περιμένουν από τον "Κωστάκη" να τους σώσει;