ΠΑΕ Τρίκαλα: «Ο Βρέσκας (Ημαθίας) είναι συντοπίτης με παράγοντα της ΠΑΕ Αρης»

*** «Ένα τρίο φοβισμένο, άβουλο που στο τέλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα που έχει παράπονα από τον Βρέσκα (Ημαθίας), ο οποίος μαζί με τον βοηθό αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αρη. Η Θεσσαλική ομάδα ηττήθηκε 3-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κάνει γνωστό στους φιλάθλους όλης της χώρας ότι την Κυριακή όλοι γίναμε μάρτυρες μιας σφαγιαστικής διαιτησίας, στον αγώνα Αρης – ΑΟ Τρίκαλα με θύμα την ομάδα μας.
Ένα τρίο φοβισμένο, άβουλο που στο τέλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και έδωσε τους 3 βαθμούς στην γηπεδούχο.Δεν επιτρέπεται, φάση στο 62’ καθαρό οφσάιντ, που φαίνεται με γυμνό μάτι να αφήνεται να εξελιχθεί σε γκολ και να αλλάζει τις ισορροπίες.
Στο 84’ πεντακάθαρο πέναλτι στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Γιαννιτσάνη (ο καθηγητής διαιτησίας το θεώρησε αδιαμφισβήτητο), να αγνοείται.
Δεν μιλάμε για διαιτητικό λάθος αλλά για αποφάσεις που άλλαξαν την ροή του αγώνα και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα!
Κύριοι η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο δεν έρχεται με τέτοιες διαιτησίες – τραγωδίες! Απομακρύνετε από το ποδόσφαιρο αυτούς που σας εκθέτουν.
Τέτοιες διαιτησίες διώχνουν από τα γήπεδα και αυτούς τους λίγους και ρομαντικούς που απέμειναν, και ανάμεσα τους είμαστε και εμείς, με μια διαφορά, η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα επενδύει, θέλει καθαρό ποδόσφαιρο και απαιτεί σεβασμό.
ΥΓ. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Βρέσκας είναι συντοπίτης με παράγοντα της ΠΑΕ Άρης, θα επανέλθουμε…»

ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ