Τζώρτζογλου: «Θα περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές και θα δούμε αν οι ενώσεις ζητήσουμε Εκτακτη Γενική Συνέλευση»

*** «Δεν πείθομαι ότι οι παράγοντες της ΠΔΕ/ΕΠΟ μπορούν να βοηθήσουν»
***Αιχμές κατά του Κουτσοκούμνη, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου παραδέχθηκε «ότι έχει πρόβλημα με την Πολιτεία γιατί δεν θέλει να αλλάξει το νόμο».
*** «Η σύνθεση της Επιτροπής είναι τουλάχιστον 4 άτομα από την Κυβέρνηση»
Τζώρτζογλου: «Υπάρχει συναινετικό κλίμα Γραμμένου-Ελευθεριάδη»  

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, και μίλησε για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τις εκλογές της ΕΠΟ και την στήριξη Γραμμένου στην ΕΟΕ.
 Αναλυτικά όσα είπε:
 Για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη: «Του είπε ότι δεν πείθομαι, πως μπορεί να πατάξει την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν σε ένα κράτος που ηγείται 12 χρόνια η διαφθορά ακμάζει και είναι ένα πρωτάθλημα από τα πιο διεφθαρμένο στον κόσμο. Και φυσικά δεν μου απάντησε. Το είπα όμως γιατί προκλήθηκα από τον κ.Κουτσοκούμνη, γιατί δεν μας άφησε να κάνουμε ερωτήσεις σε μια τόσο σοβαρή γενική συνέλευση. Εκείνος δεν δέχτηκε να τοποθετηθούμε γιατί έπρεπε να προλάβει την πτήση για να φύγει. Κάναμε κάποιες ερωτήσεις αλλά απαντήσεις δεν πήραμε. Και οι Ενώσεις έχουν προβλήματα, κι η δική μου Ενωση έχει».
 Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Μας είπε ότι μέχρι 31η Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές αλλά δεν με έπεισε εμένα γιατί είπε ο κ.Κουτσοκούμνης ότι εφόσον δεν έχουμε προβλήματα με την Πολιτεία. Μας είπε ότι έχει πρόβλημα με την Πολιτεία γιατί δεν θέλει να αλλάξει το νόμο. Η σύνθεση της Επιτροπής είναι τουλάχιστον 4 άτομα από την Κυβέρνηση. Δεν πείθομαι ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, ότι μπορούν να βοηθήσουν».
 Και συνέχισε: «Υπάρχουν ενστάσεις από τις Ενώσεις γιατί προσπαθούν να καταστήσουν το αυτοδιοίκητο ακόμη πιο ισχυρό από ότι ήταν ποτέ. Δεν εκφράστηκαν αυτές οι ενστάσεις στη Γενική Συνέλευση, αλλά στα πηγαδάκια και στην παραμονή της Συνέλευσης. Την παραμονή της Συνέλευσης, μια πρόταση δική μου, αν δεν μας επιτραπεί να τοποθετηθούμε και να πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε Εκτακτη Γενική Συνέλευση. Θα περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές και θα δούμε μετά τι θα γίνει».
 Για την στήριξη Γραμμένου στην ΕΟΕ: «Υπήρχε συναινετικό κλίμα μεταξύ των δύο παρατάξεων. Για πρώτη φορά υπήρχε κλίμα συναίνεσης ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Εγώ δεν πείστηκα από τις απαντήσεις του κ.Κουτσοκούμνη. Θα έπρεπε να έχουν γίνει εκλογές ήδη»


Σχόλια