Αριστερά μπαίνοντας ή βγαίνοντας

Την απαίτηση της FIFA να καταργηθεί ο νόμος Κοντονή και να επανέλθει σε άμεση ισχύ η Ρήτρα Ανεξαρτησίας της ΕΠΟ. (όπως από την παράγραφο 12, του άρθρου 29 του ν. 3479/2006) καθορίζονταν δημοσιοποιούν σήμερα ΜΜΕ., που διακρίνονται για καλές πηγές πληροφόρησης.
Ο λόγος; Η αδήριτη ανάγκη να εξελιχθεί ομαλά και χωρίς κανένα εμπόδιο, νομικής ή άλλης μορφής, η εκλογή του εκπροσώπου στην ΕΟΕ..
 Γιατί; Επειδή, όπως λέγεται, από την αρτιότητα και τη νομιμότητα της εκλογής αυτής εξαρτάται η ίδια η ύπαρξη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, καθώς, στο βαθμό που το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δικαιώσει το σωματείο Α.Ε. Οινιάδων στην προσφυγή που κατέθεσε, θα κριθεί μη νόμιμη η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης με βαρύτατο κόστος για την ίδια την συγκρότηση της ΠΔΕ/ΕΠΟ
"Πιέζεται ο κ. Βασιλειάδης" αναφέρουν οι ίδιες πηγές, προσδιορίζοντας την πίεση στην ανάγκη να αποφασίσει άμεσα αν θα ακυρώσει τον προκάτοχό του (μέσω της ακύρωσης του βασικού του νόμου) και κατά συνέπεια θα τινάξει στον αέρα ολόκληρη την κυβερνητική πολιτική από το Ιανουάριο του 2015 μέχρι και σήμερα ή θα επιμείνει σε αυτή και θα προσφέρει ευρύτατο χώρο στην ανατροπή της ΠΔΕ άρα στην πλήρη διάλυση των πάντων στο επίπεδο της ΕΠΟ.
Ιστορικής σημασίας το δίλημμα του κ. Βασιλειάδη, ανάλογο με το κλασσικό ερώτημα "αριστερά μπαίνοντας ή βγαίνοντας;"
Από την απάντηση που θα δοθεί (σήμερα είναι και τεχνικά ακόμη η τελευταία μέρα για να εξελιχθεί μια κυβερνητική παρέμβαση με αμφίβολα όμως αποτελέσματα) θα εξαρτηθεί αν η ΕΠΟ θα έχει εκπρόσωπο στην ΕΟΕ και ΠΔΕ να την "διοικεί".
Να προτείνουμε κάτι στον υπουργό; Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν έχει εκπρόσωπο η ΕΠΟ στην ΕΟΕ. Η Ολυμπιακή Επιτροπή μπορεί να λειτουργήσει ( το λέει και το καταστατικό της) και χωρίς εκπρόσωπο μιας εθνικής ομοσπονδίας.
Αυτό σημαίνει "αριστερά μπαίνοντας". Στο κάτω - κάτω της γραφής δεν έχει υιοθετήσει ο κ. Βασιλειάδης τον κ. Καπράλο για να καίγεται να διευκολύνει την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΟΕ. με τη διαμόρφωση συσχετισμών μέσω εκλογών στις ομοσπονδίες.
Άλλοι, πριν από αυτόν, τον είχαν επιλέξει και ήταν τόσο άσχετοι που καταδίκασαν αυτή τη χώρα να μην έχει εκπρόσωπο στην ΔΟΕ για τα δικά τους τα καπρίτσια.
Αν τώρα θέλει,, ντε και καλά να στηρίξει τον Καπράλο, να διευκολύνει την εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ και να πάρει από το χεράκι την ΠΔΕ. για να μην γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την ανημποριά της μπορεί να εκτεθεί με νομοθετική πρωτοβουλία. Θα γίνει η χαρά της Αυλωνίτου και του Κωνσταντινέα (εδώ είμαστε στο αριστερά βγαίνοντας).

Κύριε Βασιλειάδη μου ήρθε η ώρα να διαλέξετε.