«Στηρίζουμε τη Ράλλειο στον Πειραιά»

***Ο Ολυμπιακός συνέβαλε τα μέγιστα στον εξοπλισμό του νέου σχολείου της Ραλλείου
ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


 Ένα νέο σχολείο, το οποίο η Ράλλειος παρέλαβε φέτος και το οποίο άρχισε να λειτουργεί και να παραδίδει μαθήματα από τον Σεπτέμβριο του 2016, είχε την ανάγκη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Προέδρου της ομάδας μας και πρώτου Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Πειραιά, ήταν ο Θρύλος να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια, η οποία γίνεται εκεί και έτσι προσέφερε άμεσα την οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να αγοραστούν έπιπλα και άλλα είδη, απαραίτητα για τον εξοπλισμό του σχολείου.
Στόχος του Ολυμπιακού, τον οποίο πάντοτε προσπαθεί να “φυτέψει” σε όλους τους νεαρούς αθλητές, ειναι να γίνονται και σωστοί άνθρωποι, με έμφαση στις σχολικές δραστηριότητες, τη μάθηση και τη γνώση. Σε αυτό το πνεύμα, ο κ. Μαρινάκης δεν άφησε ανικανοποίητο το αίτημα της Ραλλείου για βοήθεια και έτσι το μεσημέρι της Δευτέρας, 5/12, άρχισε στο νέο σχολείο η συναρμολόγηση των επίπλων, τα οποία θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις εγκαταστάσεις.
Μιλώντας για το θέμα, ο Διευθυντής του Ραλλείου Γενικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά, κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σημείωσε: “Γιορτάζουμε τα 160 χρόνια από την ίδρυση του σχολείου μας. Είχαμε τη χαρά και την τύχη να μας βοηθήσει ο Ολυμπιακός να εξοπλίσουμε καλύτερα το νέο αυτό σχολείο που παραλάβαμε φέτος και αρχίσαμε τα μαθήματά μας εδώ τον Σεπτέμβριο του 2016. Είμαστε ευγνώμονες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη γιατί αμέσως ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και βοήθησαν ώστε να εξοπλίσουμε καλύτερα το σχολείο μας με διάφορα είδη, έπιπλα κτλ που ήταν απαραίτητα. Πραγματικά ευχαριστούμε πάρα πολύ”.
Ο Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας, επεσήμανε από την πλευρά του: “Βρισκόμαστε στις νέες εγκαταστάσεις της Ραλλείου σχολής στον Πειραιά. Εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου κ. Μαρινάκη είμαστε εδώ να παραδώσουμε νέο εξοπλισμό για τη σχολή ώστε να βοηθήσουμε στο έργο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας αυτής της ιστορικής σχολής. Η παιδεία, η εκπαίδευση είναι ο πιο ουσιώδης παράγοντας για την εξέλιξη και την πρόοδο της νέας γενιάς και κατ' επέκταση την επιτυχία της ίδιας της χώρας. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει εμπράκτως, σε καθημερινή βάση, με ποικίλλες δραστηριότητες και δράσεις τη στήριξή του στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στα παιδιά τα ίδια. Θέλουμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο της σχολής και αφού βρισκόμαστε ήδη σε εορταστική περίοδο, καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία για το προσωπικό της σχολής αλλά και τις μαθήτριες”.