Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Οδηγίες προς τους νέους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές της Γ’ Εθνικής για το πώς θα γίνεται η καταβολή των αμοιβών τους για τους αγώνες

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ E MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΠΟ:

"ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (που εντάχθηκαν στους νέους πίνακες): Σας ενημερώνουμε ότι  η πληρωμή της καθαρής αμοιβής Διαιτητών, βοηθών διαιτητών και Παρατηρητών για το Πρωτάθλημα της Football League 2016-2017 γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό .
Συνεπώς υποχρεούνται οι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές που ορίζονται σε αγώνες  FOOTBALL LEAGUE να ενημερώσουν την ΕΠΟ για τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα γίνεται η καταβολή των χρημάτων.
Επειδή ο Κανονισμός Διαιτησίας επιτρέπει τον ορισμό Διαιτητών , Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών  της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας σε αγώνες του πρωταθλήματος Football League , καλούνται όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές της παραπάνω κατηγορίας να μας αποστείλουν στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού προκειμένου να εξασφαλιστεί η πληρωμή τους σε περίπτωση που οριστούν σε αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Για τα λοιπά έξοδα πλην της επίσημης αμοιβής (κρατήσεις ξενοδοχείων, έξοδα μετακίνησης κτλ.)  θα εξακολουθήσει  να ισχύει η μέχρι τώρα πρακτική της  εξόφλησής τους σε εξοδολόγιο  που παρουσιάζει ο διαιτητής πριν την έναρξη του αγώνα.
Παρακαλείσθε  να συμπληρώσετε και να μας  αποστείλετε άμεσα στο email: …..@epo.gr  το συνημμένο έγγραφο με τα στοιχεία σας στα οποία  συμπεριλαμβάνεται ο τραπεζικός λογαριασμός ( μαζί με το IBAN) στον οποίο επιθυμείτε να γίνεται η καταβολή της αμοιβής.
Η συμπλήρωση όλων των πεδίων του συνημμένου εγγράφου είναι υποχρεωτική.

Διαιτητές, που μας έστειλαν τα στοιχεία τους την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε υποχρεούνται να τα αποστείλουν εκ νέου έστω και αν αυτά δεν έχουν αλλάξει".