Ποιος πληρώνει τον ...βαρκάρη;

Πανηγυρικά ανακοινώθηκε, την πρώτη μέρα του διορισμού της ΠΔΕ.,  από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι οι μισθοί των υπαλλήλων της "εξομάλυνσης" θα καταβάλλονται από τη FIFA και θα πιστώνονται στον λογαριασμό της ΕΠΟ τα ανάλογα κονδύλια, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο λογαριασμός της Ομοσπονδίας.
Ανακοινώθηκαν και οι μισθοί (σιγά που θα έμεναν κρατικό μυστικό), μπήκαν στη μισθοδοσία και άνθρωποι που στην Ελλάδα τους παραχωρήθηκε ο τίτλος του "ειδικού συμβούλου" και για τη FIFA είναι απλοί "παρατηρητές" (λύστε  γρήγορα την αντίφαση γιατί βλέπω εισαγγελέα να κινείται για το θέμα) και χαρούμενοι όλοι περίμεναν την πίστωση από τη FIFA του συνολικού ποσού για να καταβληθούν οι μισθοί των εξομαλυντών.
Αμ δε!!!! Ούτε ένα ευρώ (άντε στη χειρότερη ελβετικό φράγκο) δεν έχει πιστωθεί μέχρι σήμερα στον λογαριασμό της ΕΠΟ από τη FIFA κι ο καιρός περνάει επικίνδυνα.
Οι μισθοί βεβαίως καταβάλλονται, αλλά από λεφτά της κακής και αμαρτωλής ΕΠΟ, της οποίας τα ευρώ προφανώς δεν βρωμάνε κακία και αμαρτίες όταν είναι να πιστωθούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Τα ξεπλένει η εξομάλυνση.

Έτσι δεν είναι κύριοι καθηγητές;