Κάτι μικρά κι αδύναμα ανθρωπάκια

*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι δοτοί της ΕΠΟ εξετάζουν να στείλουν με διορισμό τον Γραμμένο ως εκπρόσωπο της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, αν το Διαιτητικό ακυρώσει τη ΓΣ!!!
Ιδού, λοιπόν, η νέα ανακάλυψη των φωστήρων της συμμαχίας υφυπουργείου αθλητισμού – ΠΔΕ, σχετικά με τη νόμιμη μεν, ακίνδυνη δε, εξέλιξη της εκλογής εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ΕΟΕ.
Να αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον διορισμό (στην ουσία) του κ. Γραμμένου η ίδια η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, χωρίς τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας 19/12/2016, καθώς έχει αυτό το δικαίωμα από την νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Κοντονή, η οποία έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και δίνει το δικαίωμα στην ΠΔΕ να ενεργεί, κατά παράβαση των διατάξεων του νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες, υποκαθιστώντας τα καταστατικά όργανα της ομοσπονδίας.
Τέσσερις άνθρωποι δηλαδή, οι κ.κ. Δρόσος, Μπάρτζης, Γέροντας και Δέδες με συγκεκριμένες διαδρομές θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν τον διορισμό εκπροσώπου της ΕΠΟ  στην ΕΟΕ,. υποκαθιστώντας 181 εκλεγμένους εκπροσώπους των Ενώσεων - μελών της ΕΠΟ., που συγκροτούν το σώμα της συνέλευσης.
Πρόκειται για καραμπινάτη παρανομία για την οποία εύκολα μπορεί να ζητηθούν (και δικαστικά) ευθύνες (και προσωπικές), μιας και σε καμία δημοκρατία δυτικού τύπου, όπως είναι η ελληνική, δεν διανοείται υπουργός να νομοθετεί την κατάργηση των καταστατικών οργάνων ενός νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου νόμιμα εκλεγμένων ή ορισμένων.
Ακόμη και τα τακτικά δικαστήρια, τα μόνα αρμόδια σε δημοκρατίες, να ορίζουν προσωρινές διοικήσεις με ορατό χρόνο ζωής και συγκεκριμένο πεδίο δραστηριοτήτων,  δεν διανοούνται να καταργήσουν το ανώτατο καταστατικό όργανο του σωματείου ή να το υποκαταστήσουν με μια προσωρινή διοίκηση που μπορεί, στο όνομα της γενικής συνέλευσης, να καταργεί (στην ουσία αυτό συμβαίνει) τα μέλη του σωματείου και την ελεύθερη έκφραση της βούλησης τους.
Η κατάργηση της Γενικής Συνέλευσης με νομοθετική διάταξη δεν συνέβη σε αυτή τη χώρα ούτε τον καιρό της χούντας. Ακόμη και τότε διατηρούνταν απολύτως ελεγχόμενη μεν, αλλά διατηρούνταν για να δικαιολογεί επικοινωνιακά, την επίφαση δημοκρατίας.
Αλήθεια ο κ. Βασιλειάδης και η κυβερνώσα αριστερά αυτή την άποψη έχουν για την οργάνωση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων; Που τη βρήκαν αυτή τη δημοκρατία, σε ποια βιβλία τη διάβασαν και που την είδα, στη σύγχρονη εποχή, να εφαρμόζεται εκτός από τη χώρα του Κιμ Γιογκ Ουν;
Κι οι Ενώσεις - μέλη της ΕΠΟ  τι λένε για τις εξελίξεις αυτές; Για πόσο χρονικό διάστημα ακόμη θα τρώνε τις σάρκες τους μεταξύ τους και θα επιτρέπουν στον καθένα να διοικεί στο όνομά τους τη μεγαλύτερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας;
Τι δεν καταλαβαίνουν από όσα γίνονται στο όνομά τους από "κάτι μικρά κι αδύναμα ανθρωπάκια που παριστάνουν τους επιδρομείς;"

***Ο τίτλος είναι στίχος από το ποίημα του Μιχάλη Κατσαρού "Βησιγότθοι".