Ηρεμος ήταν μόνο ο Παπαπέτρου!

SUPERLEAGUE
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-0
69’ ΛΟΥΝΤ
15           Φάουλ                  18          
 1             Οφσάιντ              2             
 3             Κόρνερ                 5
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης),
Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Γκράνας (Θράκης)
Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

Καλή εμφάνιση από τον Τάσο Παπαπέτρου στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του. Εβγαλε χωρίς πρόβλημα το ματς της Λεωφόρου σα να είχε εμπειρία από ντέρμπι! Οι παίκτες και οι προπονητές, επειδή οι δυο ομάδες βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, είχαν μεγάλο άγχος που μετατράπηκε σε νεύρα. Όμως, ο Παπαπέτρου εντυπωσίασε με την ηρεμία του και χάρη σε αυτή κράτησε το παιχνίδι, αν και οι παίκτες νευρίαζαν με μεγάλη ευκολία.
Μπορεί να υπήρχαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, όμως κράτησε τα… γκέμια των παικτών, σε κάποιους μιλώντας, σε άλλους κάνοντας συστάσεις. Ναι, μπορούσε να δείξει περισσότερες κάρτες, όμως εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται για την πολιτική που έκανε. Επιπλέον, και το τονίζουμε αυτό, η UEFA δεν θέλει σε σημαντικά ματς οι ρέφερι να βγάζουν εύκολες κίτρινες, επειδή θεωρεί ότι αυτό δεν είναι καλό για την εικόνα του ποδοσφαίρου.
Το χέρι του Μάτος στο 3’ είναι σε κοντινή απόσταση με το κεφάλι του Μολέδο, άρα δεν υπάρχει πέναλτι. Επίσης, στο 86’ ο Μπεργκ δεν πείθει ότι έπεσε από το σπρώξιμο του Μάτος, χώρια που ο γκολκίπερ έχει προλάβει να μπλοκάρει τη μπάλα.
Ο Κούλα έκανε λάθος στο πρώτο ημίχρονο, σταματώντας τον Λέοβατς με ανύπαρκτο οφσάιντ.


Παπαπέτρου και βοηθοί φόρεσαν τα σωστά παπούτσια σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες που έκαναν… τσουλήθρα στο πρώτο ημίχρονο.