Ξύλο σε διαιτητή αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας

Επίθεση στον Μπάτζιο στη Καλαμαριά!

ΠΗΓΗ: www.epsm24.gr

Μπροστά σε ένα απρόοπτο σκηνικό βρέθηκε κόσμος που παρακολούθησε την πρωινή αναμέτρηση μεταξύ του Αργοναύτη Καλαμαριάς και του Ατρόμητου Παρασκευής!
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Βαγγέλης Μπάτζιος μετά το τέλος του αγώνα, δέχθηκε επίθεση από μερίδα παικτών και φιλάθλων που μπήκαν στο χώρο που βρίσκεται, έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν στον διαιτητή του αγώνα μετά τη λήξη του, τον εξίβρυσαν και τον χτύπησαν, με τον ρέφερι να προσπαθεί να αμυνθεί.
Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου φίλαθλος έβριζε συγγενικό πρόσωπο του διαιτητή και ανάγκασε τον Βαγγέλη Μπάτζιο να ζητήσει από τον φίλαθλο να μην ασχολείται με τα συγγενικά του πρόσωπα. Ο φίλαθλος απάντησε αρνητικά και από κάπου εκεί φέρεται πως ξεκίνησε η ένταση με τον ρέφερι. παίρνοντας έκταση μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Για την ιστορία, ο Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής πήρε τη νίκη με 0-1 στο πλαστικό της Καλαμαριάς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα «ήσυχο» γι” αυτόν πρωινό.