Πιθανή η παραπομπή για την διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαναρνίας

***Ποιο θέμα βρίσκεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας
ΠΗΓΗ: www.agriniopress.gr

Αρκετά πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο παραπομπής της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Α. στο διαιτητικό δικαστήριο μιας και αυτή την εβδομάδα είχαμε συνέχεια στο θέμα των καταθέσεων που αφορά το αίτημα για  διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα της Ένωσης  που ζήτησαν  σωματεία της.
Μετά τις ομάδες  που την περασμένη εβδομάδα είχε καλέσει η ανακρίτρια κ. Βασιλική Καρακώστα  η οποία  έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, την περασμένη Τρίτη  πήρε ενυπόγραφη κατάθεση από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α. κ.  Γιώργο  Λαγούδη σχετικά  το θέμα.
Η κατάθεση του κ. Λαγούδη είχε διάρκεια περίπου μιας ώρας και σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον της ανακρίτριας επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα ζητήματα.
Η κ. Καρακώστα ζήτησε να ενημερωθεί αν στην τακτική Γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ.Α. τον περασμένο Ιούλιο  παραβρέθηκε η εξελεγκτική επιτροπή για να ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης. Ρώτησε για τα οικονομικά της διοργανώτριας. Επίσης ζήτησε να πληροφορηθεί τον σκοπό των ταξιδιών του πρόεδρου κ. Παπαχρήστου  στην πρωτεύουσα  αν εξυπηρετούσε ζητήματα που σχετίζονταν με την Ε.Π.Σ.Α. και αν υπήρχαν αποφάσεις γι αυτό ώστε να του  καταβάλλονται τα οδοιπορικά. Επίσης ζήτησε διευκρινήσεις για τις αμοιβές της επιτροπής διαιτησίας και πως καταβάλλονταν τα χρήματα στα μέλη της καθώς και στον ενωσιακό προπονητή .
Οι απαντήσεις που έδωσε ο πρώην  γενικός γραμματέας της Ένωσης σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες άφησαν πολλά και εύλογα ερωτηματικά για την λειτουργία της διοίκησης τα τελευταία χρόνια.
Η έρευνα θα συνεχιστεί με νέες καταθέσεις μιας και ενδέχεται να κληθούν ακόμη  ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος και  ο ταμίας κ.  Χρήστος Κόρρας.
Η εκτίμηση που υπάρχει  με την έως τώρα πορεία της υπόθεσης είναι ότι η κ. Καρακώστα κινείται με ταχύτητα, μεθοδικότητα και ερευνά κάθε πτυχή του ζητήματος που προέκυψε και αφορά την διοίκηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας .

Να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας θα γίνει πρόταση από την ίδια ώστε το θέμα να παραπεμφθεί στο διαιτητικό δικαστήριο, στο οποίο η ίδια είναι μέλος και αυτό να αποφανθεί για την ικανοποίηση ή όχι του αιτήματος των σωματείων.