Σοβαρότεροι λόγοι

Είναι αστείο και να υπονοείται ακόμη ότι στη διαδικασία πιθανής τροποποίησης (αν αποφασιστεί τελικώς) του νόμου Κοντονή (δηλαδή σε απλά ελληνικά στην διαδικασία κατάργησης του) εμφιλοχωρεί, έστω και ως ακραία πιθανότητα, η ακύρωση του διορισμού της ΠΔΕ της ΕΠΟ, εξαιτίας του γεγονότος ότι προχώρησε σε μη νόμιμη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.
Η ΠΔΕ έχει πολύ σοβαρότερους λόγους να ανησυχεί (εάν αυτό συμβαίνει) για την ύπαρξη και τη λειτουργία της από την πιθανή ακύρωση μιας απόφασής της, έστω και αν αυτή αφορά στη σύγκληση του κορυφαίου καταστατικού οργάνου της ΕΠΟ.
Λόγους, που αναφέρονται στα πρόσωπα που τη στελεχώνουν και στον ποδοσφαιρικό ή γενικότερο βίο τους, στον εισαγόμενο πνευματικό ηγέτη που την εμπνέει και την καθοδηγεί, στις συμβατές ή όχι ενέργειές της με την περιγραφή των αρμοδιοτήτων της όπως αυτή προκύπτει από τη σχετική επιστολή της FIFA στις 14/10/2016 και εν τέλει στο αν η παγκόσμια ομοσπονδία γνωρίζει επακριβώς τι εξελίσσεται στην Ελλάδα στο όνομά της και "για χάρη της".
Ως ακραίο παράδειγμα των παραπάνω οι κύκλοι, που τα επισημαίνουν αναφέρουν "τις νησιώτικες περιπέτειες" βασικού στελέχους της ΠΔΕ, με έμφαση στο Ιόνιο και στις Κυκλάδες ή ακόμη - ακόμη το γεγονός πως έτερος "σωτήρας" ήταν στο μεροκάματο στην ΕΠΟ σε επιτροπές ελέγχου δικαιολογητικών ΠΑΕ κι εκεί έμαθε άριστα τη συνωμοτικότητα.
Όπως φαίνεται κάποιοι ξεκίνησαν, ήδη, τη συλλογή στοιχείων, την καταγραφή ενεργειών και την σύγκριση εποχών ώστε πολύ σύντομα (ίσως και πριν τις γιορτές λένε οι πολύ αισιόδοξοι) να ξεκινήσει η ενημέρωση τόσο προς την ίδια τη FIFA, όσο και προς όλες τις εθνικές ομοσπονδίες στον πλανήτη και ειδικότερα στην Ευρώπη.
Δηλώνουν ότι το έχουν ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία και φέρνουν ως παράδειγμα πρόσφατη διοικητικού χαρακτήρα εκδήλωση στην Αθήνα με διεθνές ενδιαφέρον, στη διάρκεια της οποίας παρατηρήθηκαν φαινόμενα παραλυτικού φόβου για το τι θα ειπωθεί.
"Κοντός ψαλμός αλληλούια" υποστηρίζεται μετ΄επιτάσεως προς όλες τις κατευθύνσεις.


Λέτε;