Μπαλαφούτης: «Ας οδηγηθούμε στις εκλογές»

Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Μπαλαφούτης σχολίασε την υπόθεση του δικαστηρίου για την ΕΠΣ Αχαϊας:
«Σχεδιάζοντας το αύριο!
Σεβόμενοι την απόφαση του δικαστηρίου, την αποδεχόμαστε και δεν προχωρούμε σε περαιτέρω ενέργειες για τον ένα και μοναδικό λόγο αυτών των επικείμενων εκλογών της ΕΠΣ Aχαΐας.
Θεωρούμε ύψιστη υποχρέωσή μας τη μη διατάραξη του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων, σεβόμενοι απόλυτα όλα τα σωματεία της Αχαΐας.
Εχει έρθει όμως πλέον η στιγμή να αποδείξουν όλοι τι ακριβώς εννοούν με τις λέξεις νομιμότητα και διαφάνεια.
Γιατί δεν μπορούμε πλέον να πιστεύουμε αυτά που κάποιοι λένε επειδή βλέπουμε αυτά που κάνουν.
Με ηρεμία, νηφαλιότητα και σκέψη ας οδηγηθούμε στις εκλογές, στη δημοκρατική αυτή διαδικασία, που τα σωματεία θα κρίνουν ποιό πρόσωπο θεωρούν ικανό να τα αντιπροσωπεύει.
Το έργο μας είναι ήδη ΜΕΓΑΛΟ (ότι έχουμε υποσχεθεί για το γήπεδο του Αχιλλέα υλοποιείται τις αμέσως επόμενες μέρες, για το γήπεδο των Προσφυγικών, συνεδριάζει την Τετάρτη 21-12-2016 το τεχνικό συμβούλιο της ΓΓΑ και εγκρίνει την καινούργια ΑΠΕ για να εγκατασταθεί άμεσα ο ανάδοχος του έργου και τις προσεχείς μέρες έχουμε την σύμβαση της εξ ολοκλήρου χορηγίας της εγκατάστασης για φωτοβολταικά πάνελ στο γήπεδο των Προσφυγικών), το προεκλογικό μας πρόγραμμα ακόμη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!».

Ο Αγγελος Δανιήλ είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, που σημαίνει ότι απορρίφθηκε η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μπαλαφούτης. Αρα ισχύει η απόφαση του ΔΣ της 14ης Σεπτεμβρίου που δεν παρέστη η πλευρά Μπαλαφούτη.